Joulupadan tuotto käytetään kotimaassa: Vaikeat ajat ovat lisänneet avun tarvetta Suomessa

Hyvää joulua. Käteislahjoituksen lisäksi Joulupataan voi lahjoittaa MobilePaylla, tekstiviestillä ja tilisiirrolla. Myös luottokortilla lahjoittaminen onnistuu osoitteessa joulupata.fi. Kuva: Pelastusarmeija

 

Perinteiset joulupadat ilmestyvät kaduille ja kauppakeskuksiin jälleen tänään torstaina 15. joulukuuta ja ovat ulkona aatonaattoon saakka. Pelastusarmeijan Joulupataan voi lahjoittaa myös osoitteessa joulupata.fi.

Joulupatakeräys on kauppakeskus Ideaparkin D-päädyn sisäänkäynnin yhteydessä perjantaista 16. joulukuuta alkaen kello 16−20.  Keräys päättyy torstaina 22. joulukuuta. Lauantaina 17. joulukuuta keräysaika on kello 12−16. Sunnuntaina ei ole keräystä. Padoilla lahjoituksia vastaanottaa kaikki viisi lempääläläistä lionsklubia ja LC Vesilahti/Kurjet.

Pelastusarmeijalla on Ideaparkin D-päädyn D6-parkkialueella kierrätyspisteiden alueella myös vaatekeräyslaatikko, johon voi viedä tavaraa läpi vuoden.

Tavaralahjoitukset pyydetään tuomaan suoraan Pelastusarmeijan iCare-hyväntekeväisyysmyymälään Tampereella Kuninkaankatu 24:ssä.

 

Ukrainan sodan sekä sitä seuranneen inflaation ja energian hinnannousun seurauksena avuntarvitsijoiden määrä on lisääntynyt kaikkialla Suomessa.

Keräystuotolla autetaan muun muassa vähävaraisia lapsiperheitä, pienituloisia eläkeläisiä sekä työttömiä ja opiskelijoita. Apua jaetaan lähinnä ruokapaketteina tai lahjakortteina. Kullakin paikkakunnalla kerätyt varat käytetään sen paikkakunnan asukkaiden hyväksi. Nettipadan tuotto jaetaan kaikkialle Suomeen.

 

Patoihin voi lahjoittaa käteistä rahaa. Käteislahjoituksen lisäksi Joulupataan voi lahjoittaa seuraavasti:

  • MobilePay-sovelluksella numeroon 45011
  • Tekstiviestillä PATA (10€) tai PATA20 (20€) numeroon 16499
  • Tilisiirrolla FI5720843800005729 käyttäen viitenumeroa 8808
  • Myös luottokortilla lahjoittaminen onnistuu osoitteessa joulupata. fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?