LeKi jatkaa Suomi-sarjaa kahdella vieraspelillä

Reilun viikon kestänyt fyysinen ja ennen muuta henkinen joululepo on jääkiekkoilijoilta ohi. Lempäälän Kisan kiekkotiimi aloitti heti vuoden ensimmäisellä viikolla totisen treenaamisen kohti Suomi-sarjan keväistä huipennusta.

LeKi vietti joulun upeasti kolmannella sijalla sarjassa, vain pisteen päässä kärkikaksikosta Nokian Pyrystä ja JHT Kalajoesta, jotka toki ovat pelanneet kaksi peliä LeKiä vähemmän.

– Seuraava peli Kaarinassa odottaa perjantaina 6. tammikuuta ja sunnuntaina matkaamme Seinäjoelle, joten nyt vedetään kaasuvaijerista jo kovaa, kertoo valmentaja Mikko Sulonen.

LeKin selkeä tavoite on päästä pudotuspeleihin, johon selviää sarjan kahdeksan parasta. Ja toinen tavoite on saavuttaa pudotuspelien avauskierrokselle kotietu, mikä vaatisi sijoitusta neljän kärkeen runkosarjassa.

Joukkueen rosteri on varsin laaja, mutta Sulonen ei sulje pois sitäkään, etteikö joukkuetta vahvistettaisi vielä alkuvuoden aikana.

– Tällä hetkellä ei ole pelaajaliikennettä liitettävissä LeKiin, mutta emme me silmiämme ummista. Siirtorajaan saakka pidämme kanavat auki, jos joku sopiva palanen joukkueeseen voisi olla saatavissa.

Valmentaja Mikko Sulonen sanoo uuden vuoden lupauksena vuodelle 2023, että hän muistuttaa itseään entistä useammin, miten hienossa lajissa saa olla mukana.

– Aion hankkia vuonna 2023 paljon uusia kokemuksia ja pyrin olemaan taas askeleen parempi valmentaja kuin edellisinä vuosina.