Judon SM-kilpailut 2023−25 Bläk Boksissa − Seiväshyppyä ja crossfitia kauppakeskuksessa helmikuussa

”Wodka Thrown Down 2023” -crossfitkisa mitellään Ideaparkissa 3.-5. helmikuuta. Kuva Anni Aittola

 

Suomen Judoliitto ja Ideapark ovat tehneet kolmevuotisen sopimuksen SM-kilpailujen järjestämisestä vuosina 2023−25 siten, että tilat, tapahtuma-alusta ja tekniikka löytyvät saman katon alta Lempäälän Ideaparkista. Judossa järjestetään vuosittain SM-kilpailut aikuisille, nuorille, joukkueille, sovelletulle judolle, muodollisille liikesarjoille (kata) sekä veteraaneille.

Brasilialaisen jujutsun SM-kilpailut 2023 järjestetään niin ikään Lempäälän Ideaparkissa loppuvuodesta 18.−19. marraskuuta.

Kauppakeskuksessa nähdään Classicin salibandyn kotiotteluiden lisäksi alkuvuodesta kolme merkittävää urheilutapahtumaa. Juuri päättyneiden salibandyn Champions Cupin finaaliotteluiden lisäksi Tampereen Pyrintö järjestää seiväshyppykisa ”Ideapark Polevault Challengen” 4. helmikuuta. Kutsukisassa on sarjat naisille ja miehille. Samoihin aikoihin 3.−5. helmikuuta Ideaparkissa järjestetään crosffitin ”Wodka Throwdown 2023” -kisa. Bläk Boksin kisassa ovat mukana 40 parasta karsinnoista selvinnyttä nais- ja mieskisaajaa. Kisat alkavat perjantaina keskusaukiolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?