Sääksjärvellä osoitettiin mieltä Puskiaisten moottoritiehanketta vastaan

Puskiaisten moottoritietä vastustavia puheenvuoroja seurasi Sääksjärven torilla enimmillään noin 70 ihmistä.

 

Puskiaisten moottoritietä vastustava mielenilmaus keräsi lauantaina 4. helmikuuta kirpakassa pakkassäässä Sääksjärven torille parhaimmillaan yli 70 osallistujaa. Toritilaisuuden jälkeen joukko osallistujia liittyi järjestäjien seuraan metsäretkelle Ammejärven laavulle. Laavu sijaitsee alueella, jonka moottoritie ja sen ympärille kaavaillut teollisuus- ja asuinalueet toteutuessaan pirstoisivat.

Tilaisuuden järjestivät kunnanvaltuutetut ja aluevaltuutetut Tiina Wesslin (vihr.) Lempäälästä ja Sirpa Repo (vihr.) Pirkkalasta.

Tilaisuudessa kertoivat järjestäjien lisäksi näkemyksiään metsätieteen MMT, emeritusprofessori Erkki Lähde, HT, kaupunkikehityksen yliopistonlehtori Markus Laine ja HT, ympäristöpolitiikan tutkija Nina Nygren.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?