LeKi koki lakeudella kovia

Nousuvireinen S-Kiekko oli kotiareenallaan Seinäjoella tehokas ja kova vastustaja Lempäälän Kisalle jääkiekon Suomiä-sarjassa. Noin 300-päisen kotiyleisön silmien alla S-Kiekko otti niskalenkin LeKistä lukemin 7–3. Tukistusta LeKi sai puolustuspelaamisestaan.

–Ensi viikolla palataan puolustamisen aakkosiin, suunnitteli LeKi-piiskuri Mikko Sulonen jo tulevien treenien sisältöjä.

– Vastustaja oli maalipaikoissaan tehokas, niissä me puolustimme todella huonosti. Oma hyökkäys loi tukun maalipaikkoja, mutta vain kolme kertaa ne tuottivat tulosta.

– Maalit ratkaisevat ja S-Kiekko ansaitsi kolme pistettä olemalla tehokkaampi, kuului Sulosen raportti Seinäjoelta.

S-Kiekon maalivahti Riku Sirviö torjui peräti 42 kertaa, kun LeKi-veskarit Valtteri Kyllinen ja Eetu Haavisto yhteensä 29 kertaa. Pelin aloittanut Kyllinen luisteli vaihtoon tilanteessa 4–1.

S-Kiekon kaksi tehopelaajaa olivat kolmen maalin Jesper Peltola ja Arttu Rantala. Peltola pelasi LeKissä A-junioreissa muutama kausi sitten ja onnistui jo toista kertaa kurittamaan tällä kaudella junnuajan seuraansa. LeKin maalit tekivät Juuso Papinsaari, Jesse Hurme ja Niklas Saha.

LeKillä on runkosarjaa jäljellä viisi ottelua. Tasaisessa sarjassa LeKi on tätä kirjoitettaessa neljäs, muta kaikki sijat välillä 2–7 ovat todella pienillä marginaaleilla, joten lopuista peleistä LeKin on koottava kelpo potti, jotta pudotuspelien kotietu tulisi saavutettua.