Ukrainaa muistetaan

 

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa alkoi vuosi sitten 24. helmikuuta. Ukrainan Helsingin suurlähetystö on toivonut, että Suomen kunnissa muistettaisiin Ukrainaa sodan vuosipäivänä esimerkiksi liputuksin tai aiheenmukaisin valaistuksin.

Lempäälän kunta osoittaa tukensa Ukrainalle ja ukrainalaisille viettämällä hiljaisen hetken tänään perjantaina 24. helmikuuta toiminnoissaan mahdollisuuksien mukaan ja kello 13.30 koko kunnan Teams-henkilöstötapaamisessa.

Vesilahden seurakunta liittyy kautta maan soitettavien kirkonkellojen ketjuun. Rauhankelloja soitetaan Ukrainan sodan vuosipäivänä perjantaina kello 12 Ukrainaa ja ukrainalaisia muistaen, sotaa vastaan ja rauhan puolesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?