Vesilahdessa ennakkoon voi äänestää kirjasto Lähteellä tai Ristiveräjän entisellä päiväkodilla

Kirjasto Lähteellä voi äänestää ennakkoon, samoin kuin Ristiveräjän entisellä päiväkodilla Narvassa.

Vesilahdessa voi äänestää eduskuntavaaleissa ennakkoon kahdessa äänestyspaikassa. Osoitteessa Huhtatie 7 sijaitsevan kirjasto Lähteen lisäksi ennakkoäänensä voi antaa Narvassa Latomaantie 1:ssä sijaitsevassa Ristiveräjän entisessä päiväkodissa.

Ennakkoäänestys järjestetään ajalla 22.–28. maaliskuuta.

Kirjasto Lähteellä voi äänestää keskiviikkona 22.3. ja torstaina 23.3. kello 10–18 välisenä aikana, sunnuntaina 26.3. kello 10–14 välisenä aikana sekä maanantaina 27.3. ja tiistaina 28.3. kello 10–18 välisenä aikana.

Ristiveräjäjän entinen päiväkoti on avoinna perjantaina 24. maaliskuuta kello 10–18 ja lauantaina 25. maaliskuuta kello 10–14.

 

Henkilöt, joiden kyky liikkua tai toimia on rajoittunut, voivat äänestää ennakkoon kotonaan. Myös samassa taloudessa asuva omaishoitaja voi äänestää kotiäänestyksessä.

Kotiäänestykseen ilmoittaudutaan joko kirjallisesti tai puhelimitse Vesilahden kunnan keskusvaalilautakunnalle 21. maaliskuuta kello 16 mennessä. Puhelimella ilmoittaudutaan numeroon 040 133 5281. Kotiäänestys toimitetaan 22.–28. maaliskuuta välisenä aikana.

Laitosäänestys toimitetaan terveysasemalla 27. maaliskuuta. Laitosäänestyksessä saavat äänestää vain hoidettavana olevat henkilöt.

Äänestäjän on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä sekä ennakkoäänestyksessä että vaalipäivänä tapahtuvassa äänestyksessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?