Autot ja liikenne -teema paljastaa taksilain uudistuksen synnyttämät säröt ja vie mönkijän kyydissä maanteille

Autot ja liikenne -teema kertoo myös sen, kuinka hankitaan edullisin junalippu ja mihin voi perustaa käytettyjen autojen kaupan.

Entisaikaan nuoriso ajeli kylillä ja kaduilla lähinnä mopoilla, mutta nykyään kulkupelivalikoima on laajentunut mopoautoihin ja viime aikoina erityisesti mönkijöihin. Autot ja liikenne -teemanumero kertoo, mitä mönkkärikuskin ja kyydissä olijan täytyy tietää ja miten toimia.

Teemanumeromme kertoo myös sen, mitä tapahtui taksipalveluille vuoden 2018 lakiuudistuksen jälkeen, ja miten ala yrittää itse paikata silloin syntyneitä säröjä. Taksiliiton mukaan muutos oli radikaali.

Näiden ja monien muiden mielenkiintoisten juttujen lisäksi Autot ja liikenne -teema kertoo mainoksissaan myös sen, mistä saat parhaat palvelut ja tuotteet parhaaseen hintaan.