Hyvinvointialueelle vaaditaan työrauhaa, riittävää rahoitusta ja toimia työvoimapulan helpottamiseksi

Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisvastuu on ollut uutukaisilla hyvinvointialueella vasta vajaan neljän kuukauden ajan. Kyseessä on Suomen historian yksi merkittävimmistä hallinnollisista uudistuksista. Pirkanmaan hyvinvointialue tuottaa palvelut lähes 530 000 pirkanmaalaiselle. Hyvinvointialueen rakentajat ihmettelevät, miten monet ajattelevat mammuttimaisen uudistuksen toteutuvan pienessä hetkessä. Muiden muassa hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola vaatii nyt hyvinvointialueelle työrauhaa. Samalla linjalla ovat useat pirkanmaalaiset vastavalitun eduskunnan kansanedustajat. Pirkanmaan hyvinvointialue on asukasmäärällä mitattuna maamme suurin hyvinvointialue. Hyvinvointijohtaja Marina Erholalla on vakavat terveiset hallitustunnustelija Petteri Orpolle ja uuden hallitusohjelman laatijoille.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.