Hoitotarvikejakelussa mahdollisesti viivästyksiä huhti-toukokuussa

Maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden toimitukset saattavat viivästyä järjestelmäpäivityksen vuoksi huhti-toukokuussa, tiedottaa Pirkanmaan hyvinvointialue. Pirkanmaan hyvinvointialueelle hoitotarvikkeita toimittava Tuomi Logistiikka päivittää toimitusjärjestelmäänsä. Päivitys voi viivästyttää maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden toimituksia huhti-toukokuussa Pirkanmaalla.

Päivityksestä huolimatta maksutta jaettavien hoitotarvikkeiden tilauksia pystyy tekemään aiempaan tapaan sähköisellä lomakkeella ja puhelimitse, mutta tarvikkeiden toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi huhti-toukokuussa. Huhtikuun aikana tehtävissä tilauksissa kannattaakin varautua 2–4 viikon toimitusaikaan.

Hoitotarvikepalvelun toimipisteet palvelevat normaalisti. Lempäälässä hoitotarvikkeiden jakelupiste on terveysasemalla Himminpolku 6:ssa, Vesilahdessa terveysasemalla Anttilantie 2:ssa.

Tarvikkeet toimitetaan kuitenkin ensisijaisesti PostNordin noutopisteeseen. Kun pakettisi on noudettavissa, saat ilmoituksen ja ohjeet tekstiviestillä, sähköpostilla tai mobiilisovellukseen. Mikäli asiakkaan ei ole mahdollista käyttää pakettipalvelua, tarvikkeet voi noutaa hoitotarvikepalvelusta tai päivystyksen aulan noutolokerikosta päivystyksen ollessa auki.