Lukijan kuvia: Lintuhavainnot ilahduttavat

Lukijamme ovat lähettäneet ilahduttavia lintuhavaintojaan muidenkin iloksi.

Toukokuun pakkasilla oli aikamoista vilskettä lintulaudalla ja sen alla. Tähän kuvaan osui punatulkku, viherpeippo, vihervapusia sekä sinitiainen. Kameran laittoin aamiaispöydälle ja siinä aamuteen aikana ikkunan läpi napsuttelin kuvia.
Aamupäivän aikana ruokailemassa kävi noin kaksikymmentä lintulajia sekä pari oravaa. Kuva: Lasse Virtanen

Meriharakka teki välilaskun 6. toukokuuta Lempäälään Kierimonsalmeen. Kuva: Marjut Ketola

Pesästään nurmikolle ”lentänyt” poikanen on aloittanut tutustumisen suureen maailmaan. Emot käyvät erikseen ja yhdessä sitä huoltamassa ja syöttämässä. Ei sen siivet vielä kanna. Olisi ollut viisasta pysytellä vielä kotosalla. Kuva: Jorma Hautala

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?