Lempääläisfutareilla mollivoittoinen viikko

Laura Suojanen LeKistä heittämässä rajaheittoia. LeKi on kolmosdivarin jumbona vailla voittoja. Kuva: Kari Etelä

Jalkapallon puolella lempääläisillä edustusjoukkueilla oli mollivoittoinen viikko. Miesten kolmosessa Loiske otti nokkaansa PP-70:lta lukemin 1–2. Miesten nelosessa Lammin Veto rökitti kotonaan LeKi-futista peräti lukemin 4 – 0. Naisten kolmosessa LeKi ei nollakerhosta pääse eroon, tuorein tappio TamU:ta vastaan merkittiin maalein 2–6.

–  Loiskeen peli on jostain kumman syystä romahtanut alkukauden lennosta. Nytkin olisi PP:ltä pisteet pitänyt nipistää, kummasteli Loiske-piiskuri Reijo Laaksonen omiensa vaisuutta.

Loiske jäi taas kerran pelin alussa kahden maalin tappiolle, jota se lähti toisella jaksolla kuromaan umpeen.

Mistä toistuva alun kangertelu johtuu valmentaja Laaksonen?

–  Tuon kun tietäisi. PP:tä vastaan lähdimme puolustavalla ja pallonhallintaan pystyvällä kokoonpanolla. Se ei toiminut. Nyt on aika tiukan mietinnän paikka, miten kurssi käännetään, vastasi Laaksonen.

Kenan Balici teki Loiskeen kavennusmaalin. Keskikentän taitava kaksikko Akseli Tiensuu–Joona Nieminen oli selkeästi Loiskeen eliittiä PP-ottelussa. Kurssin käänntöä sarjataulukossa seitsemänneksi valahtanut Loiske pääsee koittamaan seuraavassa ottelussa, kun vastaan tulee sarjajumbo TKT.

Naisten kolmosdivarissa LeKi-futis pelasi TamU:ta vastaan pelillisesti kohtuullisen hyvän pelin, mutta maalinteko ja pelien voittaminen on nyt lempääläisjoukkueelle todella hankalaa.LeKin osumista vastasivat Fia Suuronen ja Reija Taavila.

Tappiot ovat heikentäneet itseluottamusta. Nyt on pohdinnan hetki, kuinka hyvistä aihioista saataisiin tehokkaita pelitekoja, tuumasi LeKin naisten valmentaja Jussi Tuominen.