Pelastuslaitos tekee kiinteistöillä palotarkastuksia

Pirkanmaan pelastuslaitos on postittanut vuoden 2023 itsearviointikohteille itsearviointilomakkeen ensimmäisen kerran tammikuussa ja toisen kerran maaliskuussa heille, jotka eivät palauttaneet ensimmäistä lomaketta. Pirkanmaan pelastuslaitos suorittaa nyt palotarkastuksia niihin kiinteistöihin, jotka eivät ole palauttaneet lomaketta toisenkaan postituksen jälkeen.

Pirkanmaan pelastuslaitos lähettää postitse vuosittain 15 000 itsearviointilomaketta omakoti- ja paritalojen asukkaille. Lomakkeita ei lähetetä kaikkiin pirkanmaalaisiin koteihin eikä joka vuosi, vaan vain tietyille omakoti- ja paritaloille eri puolella Pirkanmaata viiden vuoden välein. Ei siis ole syytä huolestua, jos lomaketta ei tänä vuonna ole saapunut.

Palotarkastuksia tekevät pelastuslaitoksen pelastajat, jotka kiertävät kohteita paloautolla. Palotarkastuksia tehdään päivisin, mutta joillakin alueilla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palotarkastusta tekevällä pelastajalla on virkapuku, josta hänet tunnistaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?