Caravanlandia Oy jälleen Vuoden matkailuajoneuvokauppias

MAT eli matkailuajoneuvoalan kattojärjestö on valinnut toistamiseen Caravanlandia Oy:n vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi. Caravanlandia on ansainnut tunnustuksen osoituksena erinomaisesta asiakaspalvelusta, laadukkaasta valikoimasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Yritys on tehnyt merkittävää työtä matkailuajoneuvokaupan alalla ja sitä pidetään alan edelläkävijänä.
Edellisen kerran Caravanlandia palkittiin vastaavalla tunnustuksella vuonna 2019. Liikevaihdon kasvu sai tuolloin lisäpotkua Kokkolan uudesta myymälästä sekä kotimaan matkailun kasvusta, joka vahvistui entisestään koronapandemian myötä.
Vuonna 2022 Caravanlandia laajensi toimintaansa avaamalla uuden myymälän Lempäälässä, Ideaparkin vieressä.

– Nykyään ajoneuvokauppaa tehdään monissa myyntikanavissa, mutta vahvat kivijalkaliikkeet ovat edelleen toiminnan perusta. Oleellista on olla siellä missä asiakkaatkin ovat, toteaa toimitusjohtaja Mikko Sinisalo tiedotteessa.

Vaikka maailmalla ja taloudessa on ollut haasteita, jotka ovat heijastuneet matkailuajoneuvoalaan, Caravanlandia on onnistunut yli kolminkertaistamaan liikevaihtonsa vuodesta 2019. Juuri päättyneen tilikauden liikevaihto nousee noin 47,5 miljoonaan euroon. Myös merkkiedustukset ovat lisääntyneet sekä matkailuautojen että -vaunujen osalta, ja yritys on kehittänyt omia toimintojaan merkittävästi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?