Perjantaipaketti viikko 48: Kaukolämpöverkkoa halutaan laajentaa, Lempäälän viimeinen sotaveteraani on kuollut, maatilapalkinto Tero ja Anniina Männistölle

Lempäälän-Vesilahden Sanomat kokosi juuri sinulle mukavan lukupaketin tulevalle viikonlopulle. Rentoudu, vietä laatuaikaa ja voit esimerkiksi syventyä tarkemmin paikallislehden artikkeleihin, jos joku on päässyt menemään silmien ohitse. Olemme koostaneet pakettiin niin paikallisia uutisia, kiinnostavia henkilöitä kuin erilaisia mielipiteitä.

 

Moision koulu ja alueen päiväkodit kaukolämpöön jo 2024? − Lämmitystapamuutoksilla kustannussäästöjä ja päästövähennyksiä: Lempäälän kunta puoltaa kaukolämpöverkon rakentamista Hakkarin ja Moision välille

Suurkuivurilla tilalle elinvoimaa Suonolassa

Kuolleita: Väinö Leppäsen muistolle

Kun nuori ei tiedä, mistä aloittaa – Pointti aukaisee opiskelu- ja työnhaun solmut

Teresa Seppälän polku on kulkenut koripallon tahdittamana Sääksjärveltä Yhdysvaltoihin

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?