Työtaistelu pysäyttämässä Nyssen bussi- ja ratikkaliikenteen sekä junat torstaina 14.12.

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL ry) ilmoittama poliittinen työtaistelu Pirkanmaalla vaikuttaa toteutuessaan laajasti Tampereen seudun joukkoliikenteeseen torstaina 14. joulukuuta.

AKT:n ilmoitettua lakon laajenemisesta Nysse-liikenne keskeytyy niin bussien, ratikan kuin junienkin osalta torstaina kello 2.00 alkaen perjantaihin 15. joulukuuta kello 1.59 asti. Torstaina ennen kello 2.00 lähtevät vuorot ajetaan vielä päätepysäkilleen. Perjantaina liikennöinti käynnistyy kello 3.45.

Linjat 37, 39 ja 86 (TKL), 43U (Luopioisten Linja) ja 95KUTSU (Valkeakosken Liikenne) liikennöidään normaalisti lakosta huolimatta. On mahdollista, että myös osa muiden linjojen vuoroista liikennöidään töihin tulleiden kuljettajien ja esimiesten voimin. Niin sanotut U-linjat (43U, 56U, 57U, 60U, 68U, 69U, 87U, 95U ja 96U) eivät ole Nyssen tilaamaa liikennettä. Näiden linjojen liikennöintiä voi tiedustella suoraan liikennöitsijöiltä.

Asiakkaiden on hyvä varautua suuriin häiriöihin joukkoliikenteessä, ja harkita mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä ja etätyön tekemistä.

Perutut bussi- ja ratikkavuorot voi tarkistaa Nyssen reittioppaasta, jonne ne pyritään viemään keskiviikkoon 13. joulukuuta kello 16 mennessä. Reittioppaaseen lisätään ajettavia vuoroja sitä mukaa, kun liikennöitsijät näkevät töihin tulevien kuljettajien määrän. Reittioppaan tietoja päivitetään vielä lakkopäivänäkin. Matkustajan kannattaa tarkistaa oman lähtönsä tiedot juuri ennen lähtöä.

Ajantasainen liikennetieto (bussit ja ratikat) lakkopäivänä: reittiopas.tampere.fi >
Päivittyvä lakkouutinen Nyssen verkkosivuilla >

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?