Lempäälän judokat menestyivät Samurai Cupissa

Samurai Cup I sarjojensa voittajat: Viljo Peltonen ja Sebastian Hanweg. Kuva: Rami Hanweg

Lempäälän Syokonkan Judo menestyi hyvin vuoden ensimmäisessä Samurai Cupissa Tesomalla 20. tammikuuta. Samurai cup on kolmen osakilpailun turnaus, jossa sarjojen parhaat palkitaan vuoden lopussa erikoispalkinnoin.

Sebastian Hanweg sarjassa U15-55 kg voitti kaikki kolme otteluaan komein ipponein ja pokkasi ensimmäisestä osakilpailusta siten kultaa.

Sama linja jatkui sarjassa U15-66 kg, jossa Viljo Peltonen voitti niin ikään kaikki kolme otteluansa vakuuttavasti ipponein ja voitti niin ikään sarjansa.

Saman kilpailun yhteydessä otellussa nuorempien lasten Kirves Shiai-judokilpailussa Armi Saarimäki (T11-32 kg) otteli neljä kertaa, voittaen näistä otteluista kolme ipponein ja häviten yhden. Armille ripustettiin kisan päätteeksi kaulaan hopeamitali.

Kuvassa Samurai Cup I sarjojensa voittajat: Viljo Peltonen (vas) ja Sebastian Hanweg (oik). Kuva: Lempäälän Syokonkan Judo