Lempo-Volleyn naisille niukka tappio Raisiosta

Roosa Päykkösen saldo Raisiossa oli 13 pistettä. Kuva: Huurne Visuals

Naisten lentopallon ykkössarjassa Raisio ja sen emäntäjoukkue Raision Urheilijat ovat olleet kotikentällään joka kerta kaatamattomia Lempo-Volleylle. Niin tälläkin kertaa, vaikka tasainen otatus ottelusta kehkeytyi. Lempolta ei tällä kertaa löytynyt tarpeeksi tehoja verkolla, näin RaisU vei voiton lukemin 3–2 (20–25, 25–22, 26–24, 19–25, 15–9). Lempottarille kuitenkin yksi piste kotimatkalle, joka saattaa todella tiukassa sarjassa osoittautui arvokkaaksi.

Viisi joukkuetta on naisten ykkössarjassa karannut kärkikvintetiksi. Lempon ja Raision lisäksi helsinkiläisseurat Tapanilan Erä ja Puma-Volley sekä Salon Viestin Akatemia ovat ottaneet selkeän eron keskikastiin. Kärkiviisikon välillä erot ovat minimaaliset, Lempo löytyy juuri nyt sijalta kolme.

Raisiossa kolmikko Karoliina Viitanemi, Roosa Päykkönen ja Adelia Launonen tekivät kukin 13 pistettä. Heilläkin suoritusten aaltoilu oli suht’ suurta. Passari Riikka Vuorentausta oli erinomainen.

Seuraavaksi Lempo kohtaa Hakkarissa Turun Urheiluliiton 4. helmikuuta.