Kahden henkilöauton peräänajo Lempäälässä – Liikenne jonoutui Tampereen suunnan kaistoilla

Onnettomuus tapahtui kolmostiellä noin puoli kilometriä Ruskontien liittymästä. Kuva: Fintrafficin kelikamera

Kaksi henkilöautoa kolaroi keskiviikkoaamuna 14. helmikuuta kolmostiellä Lempäälässä. Peräänajo sattui noin puoli kilometriä Ruskontien liittymästä Tampereen suuntaan menevien kaistoilla.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai tiedon onnettomuudesta kello 8.01. Toinen kaista oli suljettu liikennettä yli toista tuntia.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävän palomestari Petri Rantala arvioi ennen yhdeksää, että kaistat vapautuvat ennen kymmentä.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat Rantalan mukaan merkittävästi. Vakavia henkilövahinkoja ei tiettävästi sattunut. Ensihoito tarkasti kuskien voinnin.

Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta ajokelista jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.

Liikenne oli jonoutunut yhä kello 8.40 aikaan. Onnettomuus tapahtui hieman kahdeksan jälkeen. Kuva: Fintrafficin kelikamera

Lempäälässä sattui myös tiistai-iltana 13. helmikuuta liikenneonnettomuus, kun henkilöauto ajautui moottoritien keskialueelle. Onnettomuus sattui Lempäälän ja Kuljun liittymän välillä Moision kohdilla.

Auto oli suistunut kokonaan pois tieltä, mutta henkilövahinkoja ei käynyt kello 23.12 aikaan sattuneessa onnettomuudessa.

 

Juttua muokattu 14.2.: klo 9.50 lisätty tieto tiistai-iltana sattuneesta onnettomuudesta, klo 11 päivitetty uutista

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?