Lempo-Volleyn reservijoukkue jatkoon – Visan naisille koitti kesäloma

Lempo-Volleyn ykkössarjapelaajat Eetu Ahonen ja Ville Tuki palkitsivat Tiikereista parhaana Jami Jakossonin ja Lemposta Niko Syrin. Kuva: Jonna Korkola.

Lentopallon kakkossarjoissa käydään pudotuspelivaihetta. Paikallisista joukkueista playoff-otatuksiin selvisivät Lempo-Volleyn miesten kakkosjoukkue ja Vesilahden Visan naisjoukkue. Lempo jatkaa kauttaan kahdeksan parhaan kanssa puolivälierissä, kun taas Visan kausi päättyi Hollolassa Salpiksen ollessa selvästi vesilahtelaisia vahvempi.

Lempo-Volley

haki avausvoiton Kokkolasta, Tiiekreitten nuoresta kakkostiimistä erin 3–1 lauantaina 23.maaliskuuta. Varsin tiukka peli ratkesi, kun Lempo sai vastaanottonsa ja syöttöpelinsä rullaamaan hävityn avauserän jälkeen. Tommi Nieminen iski 16 ja Niko Syri 20 pistettä Kokkolassa. Lempäälässä lopputulos oli numerollisesti sama, mutta kovan väännön Lempo joutui jatkopaikkansa eteen tekemään.

– Tiikerit-sarja oli kovaa ja rehellistä lentopalloa, jossa joutui jokaisesta pisteestä taistelemaan. Kotipelissä yksi ratkaisu oli, että saimme torjuntamme pitämään pelin edetessä, tuumi Lempo-Volleyn valmentaja Pasi Korkola.

Hakkarissa yli satapäinen yleisö näki Niko Syriltä kylmäpäisiä ratkaisuja 19 pisteen edestä. Myös konkari Ossi Vesanen otti luontoa nuorista vastustajista pelin ratkaisuhetkillä mahtavilla tappotorjunnoilla. Lempo-Volleyn pelit jatkuvat huhtikuun 6. – ja 7. päivä TuTo-Volleyn kakkosjoukkuetta vastaan. Ensiksi pelataan Turussa ja sunnuntaina 7. huhtikuuta Hakkarissa.

Vesilahden Visan naiset pelasivat hienon kauden kakkossarjassa. Neljännesvälierissä Visa kepitti Mikkelin Passarit selvin lukemin, kun molemmat pelit päättyivät erin 3–1 Visalle. Kotipelissä etenkin Paula Kallosen keskipeli oli loistavaa, vieraspelissä vakuutti Veera Olkkonen.

Seuraavalla kierroksella vastaan asettui Hollolan Salpis, joka ei jättänyt paremmuudesta epäilyksiä vaan löylytti Visaa ensiksi Vesilahdella 3–0 ja kotiareenallaan samoilla lukemilla. Veera Paloniemi oli Salpis-sarjassa Visan tehokkain summaamalla otteluissa 12 ja seitsemän pistettä.

Vesilahden kunnanjohtaja Mikko Latvala oli palkintoraatilaisena ja antoi Visasta palkinnon Sanna Peltomäelle ja Salpiksesta Vilma Juuriselle. Kuva: Visan fb-sivut