Hiisi-Golfin kausi avattiin vappuna

Paula Stam väylällä. Lempäälän Hiisi-Golfin kauden avauskilpailu pelattiin 1. toukokuussa pelaajien loistaessa kilpaa auringon kanssa.

 

Lempäälän Hiisi-Golfin kauden avauskilpailu pelattiin 1. toukokuussa pelaajien loistaessa kilpaa auringon kanssa. Kilpailussa oli mukana 28 kahden hengen joukkuetta.

Kilpailu pelattiin tasoituksellisena lyöntipelinä Farmi-kentällä.

Ylivoimaiseen voittoon ylsivät Hiisi-Golfin Sami Lämsä ja Marko Rantala tuloksella 61 lyöntiä. He tekivät myös parhaan scratchtuloksen, 68 lyöntiä. Toiseksi tuli myös Hiisi-Golfin Hannu Koukkari ja Jonne Mäkelä tuloksella 66 lyöntiä. Samalla tuloksella tuli kolmanneksi pari Sami Koskinen Hiisi-Golfista ja Jarkko Saastamoinen Tammer Golfista.

 

 

Viimeiset putit. Kilpailu pelattiin tasoituksellisena lyöntipelinä Farmi-kentällä.

Vapputunnelmaa toi kentälle, terassille ja taukotuvalle laitetut ilmapallot ja serpentiinit. Kilpailijoille oli myös ennen kilpailun alkua tarjolla simaa.

Kilpailun yhteydessä oli mukana pari erikoiskilpailua. Lähimmäs lippua, 116 sentin päähän lipusta löi Sami Lämsä.

Vapputeemaan sopiva leikkimielinen kilpailu oli vitosväylällä, missä kaikki tällä väylällä greenin etubunkkeriin pallonsa lyöneet osallistuivat arvontaan. Voiton vei Päivi ja Reima Mähönen Hiisi-Golfista. Palkintona oli hiekkaämpäri, jossa oli hiekkaa, pieni harava ja golfpallo.

 

Kierroksen päätösväylä. Vapputunnelmaa toi kentälle, terassille ja taukotuvalle laitetut ilmapallot ja serpentiinit. Kilpailijoille oli myös ennen kilpailun alkua tarjolla simaa.

Tulokset: 1) Sami Lämsä, Marko Rantala HSG 61 (9 alle parin), 2) Hannu Koukkari, Jonne Mäkelä HSG 66 (-4), 3) Sami Koskinen HSG, Jarkko Saastamoinen TG 66 (-4), 4) Tatu Pajula HSG, Miika Savolainen GPi 67 (-3), 5) Jarmo Altonen, Arto Nuora HSG 68 (-2), 6) Jussi Hujanen, Heikki Reijonen NRG 69 (-1), 7) Petri Salmijärvi, Jussi Väliaho HPG 70, 8) Mikko Raivio HSG, Juha-Pekka Rauhamäki HaG 70, 9) Petri Huhtasalo, Heikki Marjamäki HSG 70, 10) Mikko Kivi, Nina Kivi HSG 70, 11) Tapani Kivini GPi, Sauli Nilsson PirG 70, 12) Elina Fonsen, Petteri Fonsen HSG 70, 13) Mervi Hietaniemi, Tommi Hietaniemi HSG 71 (+1), 14) Petri Kokko HSG, Toni Salmela LG 73 (+3), 15) Risto Lehtonen, Risto Mikkola HSG 73 (+3), 16) Kimmo Heino, Toni Illokoski HSG 74 (+4), 17) Esa Kukkamäki, Jyri Mattsson TG 75 (+5), 18) Hannu Kalinen, Marja-Leena Lindfors HSG 76 (+6), 19) Marika Civill, Paula Stam HSG 77 (+7), 20) Markus Suoranta, Timo Suoranta HSG 77 (+7), 21) Jukka Järvenpää, Tapani Järvenpää HSG 78 (+8), 22) Päivi Mähönen, Reima Mähönen HSG 78 (+8), 23) Tarja Laine, Timo Laine HSG 78 (+8), 24) Hannu Lipsanen, Matti Sikiö HSG 79 (+9), 25) Marjatta Hakala, Marja Laakso HSG, 80 (+10), 26) Merja Lagerstam, Annikki Salmi HSG 81 (+11), 27) Tomi Reima, Mikko Sipiläinen LG 81 )+11), 28) Sylvia Cederberg-Kola, Päivi Waris HSG 88 (+18).