Arttu Lehtimäki palaa Lempoon

Nimi paperiin ja Arttu Lehtimäestä tuli ensi kaudeksi Lempo-Volleyn pelaaja. Kuva: Antti Raunio

Lempo-Volleyn miesten lentisjoukkue avasi sopimuspatterinsa tärkeällä lenkillä, kun kokenut 28-vuotias passari Arttu Lehtimäki palaa Lempon peliasuun tulevaksi kaudeksi. Lehtimäki on tuttu mies Lempäälässä, tuleva kausi on hänen kolmas sessionsa. LeKissä hän pelasi nuorena miehenä kaudet 2014–16 ja Lempossa kausilla 2021–23. Jälkimmäisellä sesongilla Lempo nappasi ykkössarjan mestaruuden.

– Lempäälään on aina hieno palata. Täältä on hyviä muistoja ja täällä olen aina viihtynyt, sanoo Lehtimäki.

Arttu Lehtimäellä on pitkä kokemus myös pääsarjasta. Liigaa hän on pelannut kasvattajaseurassaan VaLePassa sekä Joensuun Hurmoksessa ja viime kaudella kuopiolaisessa Savo-Volleyssa. Paluuajatus tulemisesta Lempäälään ja ykkössarjaan alkoi kypsyä kevättalvella.

– Yhteydet Lempäälään ja Lempon väkeen ovat olleet koko ajan hyvät. Kun kuulin juttuja ja näin kuvapätkiä uudesta Lempäälä-Areenasta ja sain tietoa, että Lempo haluaa seurana mennä eteenpäin, tuli fiilis, että haluan olla Lempossa tulevan kauden. Toivottavasti saamme hyvän meiningin ensi kaudeksi upeaan Lempäälä-Areenaan.

Lempo-Volleyn taustahenkilöiden mukaan heidän takataskussaan on jo puolenkymmentä pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Uusia nimiä on jonkin verran tulossa ja viime kauden runkopelaajiston ydin on jatkamassa.