Peräänajo ja ulosajo lauantaina Lempäälässä – Yöllinen kuminpoltto toi myös tehtävän pelastuslaitokselle

Peräänajo tapahtui Lempäälän keskustassa, ulosajo kolmostiellä. Kuva: LVS-arkisto/Joonas Leskinen

Lempäälässä sattui lauantaina 11. toukokuuta kaksi tieliikenneonnettomuutta.

Kello 9.40 Tampereentiellä Lempäälän keskustassa sattui peräänajokolari, kun henkilöauto törmäsi kääntyvän auton perään risteyksessä. Vauhti oli taajama-alueella hiljainen, eikä pelastuslaitoksen mukaan kukaan loukkaantunut kolarissa. Autoissa oli yhteensä kolme henkilöä.

Kello 12.01 henkilöauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ja suistui ulos tieltä Lempäälässä. Ensihoito tarkasti kuljettajan, joka ei loukkaantunut onnettomuudessa. Ajoneuvoon tuli vaurioita. Ulosajo sattui valtatiellä 3 Helsingin suuntaan menevien kaistoilla ennen Ideaparkin liittymää.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai tehtävän lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Ideaparkille. Ohikulkija oli havainnut kauppakeskuksen parkkipaikalta savua ja ilmoitti siitä hätäkeskukseen kello 02.53. Pelastuslaitos lähti tarkistustehtävälle.

Paloa ei havaittu ja pelastuslaitos päätteli asfalttijäljistä, että kyse oli todennäköisesti ajoneuvojen kuminpoltosta.