Valmistuneita: uusia ylioppilaita Lempäälän lukiosta

Ylioppilaaksi valmistuvien nimet julkaistiin tiistaina 14.5.2024.

Lempäälän lukiosta valmistui 120 ylioppilasta. Julkaisemme luvan nimen julkaisuun antaneiden ylioppilaiden nimet.

Ylioppilaaksi valmistuneita: Aho Paavo Pietari (kaksoistutkinto), Ahola Oskari Matias (kaksoistutkinto), Alajoki Matilda Iida Josefiina, Alarvo Olivia Linnea, Allonen Matias Vilho Johannes, Asikainen Aurora Aino Maaria, Aung Nin Nandar Shwe, Cosby Samuel Andrés, Cox Leo Frank, Eskola Iina Sofia, Haataja Elene Josefina, Haikka Olli Oskari, Harju Elias Eemeli, Harju Joni Juhani, Harjumäki Onni Juhani, Harjumäki Sara Maria Eerika, Heimonen Helena Hanne, Heino Oliver Alex Henrikki, Heino Vili Valtteri, Helin Saku Mikael, Hell Pyry Villiam Jukanpoika, Hilden Elias Mikael, Hilliaho Jenna Eveliina, Hirvonen Lenni Antti Jalmari, Holappa Veera Jasmin, Huhtasalo Salla Amanda Olivia, Huntus Disa Emilia, Huttunen Selma Sara Johanna, Jaakkonen Anna Riina Tuulia, Jalonen Joonas Kristian, Janatuinen Luukas Olavi Sakarias, Jokinen Verneri Erkki Einari, Jukko Roope Rasmus, Järvinen Miia Emily Josefiina, Karinen Niklas Onni Viljami (kaksoistutkinto), Katajisto Camilla Sandra Maaria, Kauttu Venla Karoliina, Kekäläinen Ronja Sara Johanna, Kettunen Oskari Antonio, Kiehelä Aku Hannes (kaksoistutkinto), Kivimäki Severi Aleksanteri, Koiranen Sofia Anniina, Koivisto Ella Amanda, Koivisto Jonna Emilia, Kokkoniemi Niklas Arttur, Korte Pinja Orelma, Koskela Sara Ida Esteri, Koskinen Eetu Johannes, Koskinen Vilma Maria Wilhelmina, Kukkola Onni Matias, Kukkonen Iina Helena, Kuronen Atte Väinö Olavi, Kytölä Nea Emilia, Lahti Annika Ella Ilona, Lahtinen Maija Elisa Pauliina, Lahtinen Martti Olavi, Lahtinen Ronja Maria, Lahtinen Tomas Olavi, Laukkanen Patrik Benjamin, Laukkanen Topias Joona Juhani (kaksoistutkinto), Lehikoinen Ahti Eero Ilmari, Lehti Erin Ada Alexandra, Lehti Petra Helinä (kaksoistutkinto), Lehtinen Lara Maria Micaela, Lindfors Lassi Johannes, Luttinen Mikke Sulo Eelis, Luukkaala Kaarle Rikhard Hjalmari, Lähdevuori Erin Kristiina, Lönnqvist Helmi Irene, Majaranta Viljami Esa Olavi, Malmberg Matias Kalevi, Manninen Veetu Fredrik Artturi, Mononen Mila Nea Emmiina, Muurinen Meri Nanna Katariina, Myllymäki Alma Fredrika, Mäkelä Aatu Oskar, Mäkinen Petteri Pentti Paavo, Mäkynen Emil Mikael, Niemikorpi Nooa Oskar, Nieminen Annika Emilia, Nikara Santtu Eemeli, Oikarinen Aapo Tapani, Paasi Sami Matias, Palomäki Neea Emilia, Parviainen Milla Emilia (kaksoistutkinto), Pekkinen Jonna Aliisa, Peltonen Luukas Viljami, Perälampi Sinja Sofia Aleksiina, Pirhonen Vieno Marianna, Puurula Vivi Ann Caroline, Puustinen Inka Maaria, Rautanen Ilmi Sofia, Rautkivi Aaro Veikko Olavi, Riihimäki Heta Kerttu Katariina, Roininen Tuukka Niilo Matias, Räty Hanna Mari Helena, Salmi Roosa Maria Orvokki, Salonen Taavi Verneri, Saulamaa Johan Aleksi, Seppä Matias Hermanni (kaksoistutkinto), Setälä Aaro August Johannes, Seurujärvi Ada Anna-Linda Isabella, Suojanen Henri Jeremias, Taavila Riina Marjatta, Taivaljärvi Nico Alex, Tapala Iitu Hilma Justiina, Tervo Veera Elina, Toorikka Hanna Elisabet, Toroi Eeva Anna Valeria, Tuominen Konsta Erkki Tapani, Turunen Konsta Matias, Valtamo Justus Veli Viljami, Vesamäki Vinski Viljo Kasperi, Viitanen Mikael Leevi Julius, Vuorinen Helmi Aino Maria, Väkeväinen Elina Maria Tuulikki, Väyrynen Miia Aleksandra, Väätäjä Veeti Aleksi, Ärölä Ilari Elias.

Listalla julkaisuluvan antaneiden nimet.