MAINOS
Suomen Talohuolto Oy

Suomen Talohuolto Oy luo lisäarvoa kodeille elinkaarta pidentäen – ”Vaalimme vanhaa uudisrakentamisen sijaan”

Yrittäjää kuljettaa johtotähti. Taustalla loistaa kesän ensimmäinen kohde; tiilikaton pinnoitus Mantereen tilalta.

Lämminhenkinen perheyritys hoitaa koteja kuntoon ankarassa pohjolassa

Nuorekasta henkeä ja vanhoja arvoja

– Suomen Talohuollon arvomaailmasta löytyy sekä pehmeyttä, että lujuutta, sanailee perheyritystä pyörittävä Atte Hakkarainen.

– Olemme luoneet asiakaslähtöisen palvelun, jonka tarkoitus on nimenomaan palvella talojen tarpeita ja suojata ihmisten koteja Pohjolan keleiltä. Tekemisen ytimessä on aito halu palvella ja töiden ohessa luoda yhteyttä asiakkaisiin

– Meille on suuri kunnia näyttää ammattitaitomme; teemme taloille tarvittavat korjaustyöt ja huollamme pinnat kestämään aikaa.

Mielestäni Suomessa talojen kuntoon ja huoltosuunnitelmaan panostetaan olosuhteisiin nähden liian vähän. Kustannustehokkaaseen ja asianmukaiseen ylläpitoon täytyisi
panostaa! Haluamme osaltamme kantaa kortta kekoon.
Talomme ja kotimme parhaassa tapauksessa heijastavat
perintöämme jälkipolville. Niiden elinajanodotetta tulisi vaalia samoin kuin ihmistenkin.

yrityksen omistaja
Atte Hakkarainen

Yrittäjälle henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää

– Yhteisössämme saa itse valita, tekeekö 4 vai 5 päivän työviikkoja. Rankat ja paahteiset kelit kuluttavat ihmisen voimavaroja. Toisinaan on työturvallisuuden kannalta tärkeää suoda keholle lepoa. Rajat paahteisilla katoilla tulevat ennemmin tai myöhemmin vastaan.

– Kestävyyttä harjoitetaan pala kerrallaan; näin säästymme tapaturmilta, Atte kertoo.

– Omia rajoja rikkoen saa harvoin aikaan pitkäkestoista liiketoimintaa.

Pyrimme aina molempia osapuolia miellyttävään sopimukseen. Yhteistyön tärkeyttä ei voi liikaa korostaa!

– Yhteiskuntamme on koneisto, joka ei aina näe ihmisen inhimillisyyttä. Usein voimavarojen loppuessa koneeseen lisätään uusi osa ja homma saa jatkua. Meillä ei. Panostamme kukin osaltamme siihen, että muillakin kuin itsellä on hyvä tekemisen meininki.

Yhteisön lisäksi panoksia sijoitetaan kiinteistöjen huoltotoimintaan ympäri Pirkanmaan ja Hämeen.

– Kesällä varsinkin talojen vesikattojen ja verhouksien huoltomaalaukset ovat erittäin kysyttyjä. Asiakkaalle palvelun saaminen on tehty helpoksi; tarjouspyynnön täyttää minuuteissa Suomen Talohuolto Oyn nettisivuilla.

Matkan aikana olemme oppineet, että jokainen koti kaipaa räätälöidyn palvelun. Eri-ikäisten kiinteistöjen tarpeet
tutkitaan tapauskohtaisesti.

maalarimestari
Frans Hämäläinen

Haastamme toisiamme kasvamaan

– Työntekijämme ovat omistautuneet pitämään itsestään huolta. Tämä huolenpito heijastuu suoraan siihen, millä asenteella työtämme teemme. Työkenkä ei purista maanantaisin ja usein työmailta kaikuu iloinen laulu. Yhteisössä vallitsee kannustava ja tukeva henki.

– Uskomme hyvän luovan hyvää ja tätä jatkumoa mielessä pitäen teemme toimen.

Panostamme siihen, että työnteko ja palautuminen ovat tasapainossa, jolloin pystymme myös antamaan itsestämme täyden panoksen asiakkaalle.

Iina Hakkarainen

Oma koti kuntoon

Oma koti on usein suomalaisen suurin hankinta ja sijoitus. Talon vuosittaiseen kunnostamiseen tulisi käyttää viisi prosenttia talon kokonaisarvosta. Tällöin kiinteistö pysyy ajan tasalla ja saneerausvelalta säästytään.

Haastamme itseämme ja
toisiamme kehittymään, sekä havainnoimaan kohdat, joissa voimme viilata toimintaamme aina vain toimivampaan ja
sujuvampaa suuntaan.

operatiivinen johtaja
Sampo Tuhkanen

Saksanpaimenkoira Bella vastaa järjestyksestä konttorilla ja on usein myös työmaalla mukana. Bellan leikkikaverina vahtikoira Roihu.

Kesätöitä tarjolla!

Suomen Talohuolto Oyn saapuessa asiakkaan tontille, ympäristöön leviää vapautunut, tehokas, kunnioittava ja loistavalla huumorilla värittynyt henki. Koti edustaa lepopaikkaa ja näemme sen hoitamisen suuressa arvossa.

– Tähtäämme hitaaseen vuosittaiseen kasvuun, mikä mahdollistaa oikeiden ihmisten kerääntymistä ympärillemme. Haemme kausitöihin sydämestään avoimia ihmisiä erilaisiin tehtäviin.
Kipinä työhön syntyy yhteisistä onnistumisista ja toimeliaat tekijät antavat itsestään pysyvän jäljen talojen huoltokirjoihin.

– Rimpauta 040 199 9070, mikäli omaat palvelevan mielen ja tahdot tehdä töitä kesän ajan mukavassa työympäristössä. Nuorten palkkaaminen on meille tulevaisuusteko!

Arvot
luottamus, vastuullisuus, toimeliaisuus. Yhteisö ja pitkäjänteinen huoltotoiminta, kiikareissa ennen kaikkea asiakkaan omistaman talon tarpeet. Vauraus.

Atte Hakkarainen, 045 1286343, atte@suomentalohuolto.fi
www.suomentalohuolto.fi

MAINOS