Seurakunta palkkasi työntekijöitä

Lempäälän seurakunnan diakoni Tiina Mäkinen, jatkaa diakonin määräaikaisessa virassa. Kuvassa myös vs. diakoni Joel Laamanen. Kuva: Hanna-Mari Kamppikoski/LVS-arkisto
Lempäälän seurakunta valitsi uusia työntekijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Kirkkoneuvosto valitsi kahteen määräaikaiseen diakoniatyöntekijän virkaan työntekijät neljän hakijan joukosta. Valituiksi tulivat Tiina Mäkinen ja Sanni Pesonen. Heidän määräaikainen työsuhteensa on vuoden mittainen ja alkaa 19. elokuuta 2024 ja päättyy 31. heinäkuuta 2025.

Mäkinen on seurakunnan perhetyönohjaaja ja virkavapaalla tehtävästään, sillä hän hoitaa jo nyt määräaikaista diakoniatyöntekijän virkaa. Hänen kohdallaan ei noudateta koeaikaa.

Kirkkoneuvosto valitsi myös kaksi vakituista varhaiskasvattajaa. Tehtäviin saatiin 12 hakemuista. Neljä hakijaa haastateltiin. Varhaiskasvattajan tehtäviin valittiin Anu-Kaisa Kankaanpää ja Amanda Roos. He aloittavat tehtävissään 5. elokuuta.

Osa-aikaiseen, 24 tuntia viikossa olevaan varhaiskasvattajan tehtävään valittiin Johanna Salmenoja. Työ on toimintakaudelle 5. elokuuta 2024 – 13. kesäkuuta 2025.