Loiskeen kevätkausi oli tuloksellisesti pettymys

Sääksjärven Loiske kokosi kevätkierroksella ykdeksästä pelistä kahdeksan pistettä.

Sarjapaikka tuskin on jalkapallon kolmosessa uhattuna, mutta tuloksellisesti alkukausi on sujunut arvosanalla välttävä.

Kevätkierroksen viimeinen ottelu oli alkukeväästä siirretty rästipeli Tampereen Peli-Tovereita vastaan Hakkarissa. T-PT oli pelin alussa omaa luokkaansa ja vei avausjakson tylysti maalein 3 – 0. Loiske kiri kapteeninsa Juho Viitaharjun johdolla toisella 45-minuuttisella, mutta kipparin kaksi maalia ei pisteille riittänyt. Lopputulema Hakkarissa siis Loiske ensiksi mainittuna 2 – 3.

– Unohdimme peli-identiteettimme ottelun alussa, mutta hyvän ryhtiliikkeen saimme toisella jaksolla aikaan. Pelin loppuhetkillä paras pelaajamme Juho Viitaharju pääsi puskemaan hyvästä paikasta ja Sampo Soininen pääsi läpiajon, mutta epäonneksemme kumpikaan ei osunut maalin, tiivisti valmentaja Reijo Laaksonen pelin etenemisen.

Loiske on sarja puolivälin krouvissa sijalla seitsemän. Putoajan paikalla on yhden pisteen noukkinut PP-70, karsijan paikkaa pitää neljän sarjapisteen Toijala. Kuudes sija on Loiskeelta aika paljon karussa, sillä kutossijalla majailevalla ACE:lla on 13 pistettä. Syyskierros alkaa heinäkuun lopussa.

– Väliviikkojen aikana pyrimme vetämään hyviä treenejä ja kehitetään uusia jekkuja, lupaa valmentaja Laaksonen.