LeKin kiekkosakki alkaa olla koossa

LeKin kiekkosakki kausimallia 2021–22 alkaa olla koossa, ja harjoitusottelutkin ovat alkaneet.

Lempäälän Kisan jääkiekon edustusjoukkue kausimallia 2021–22 alkaa olla suurelta osin koossa. Joukkue koostuu tällä hetkellä kolmesta maalivahdista, kuudesta puolustajasta ja 13 hyökkääjästä. Syksyn aikana saattaa muutamia pelaajia tulla joukkueeseen mukaan, etenkin puolustuspäähän. LeKi pelaa tulevalla kaudella kakkosdivisioonaa eli Rautaliigaa.

Joukkueessa jatkavat muun muassa edelliskausien tehotykki Jesse Hurme sekä Mestistäkin menestyksellä LeKissä ja Kooveessa pelannut Alex Hukki. Uusia pelaajia ulkopuolelta on tullut kolme: maalivahti Santeri Metsänen Nokian Pyrystä, hyökkääjä Tatu Eeronheimo Vammalan Palloseurasta sekä hyökkääjä Mikael Ojanen Kooveesta. LeKin A-nuorista joukkueeseen on nostettu muutama pelimies.

 

Mikael Ojanen on 190-senttinen Tapparan kasvattama voimahyökkääjä, joka pelasi edelliskauden Kooveen A-nuorissa.

Santeri Metsäsen paras kausi tähän mennessä on ollut 2019–20, jolloin hän torjui Pyryssä 27 Suomi-sarjan ottelussa, hän on Ilves-juniorimyllyn läpikäynyt.

Eerolainen puolestaan on pelannut pääosin Vammalassa kolmosdivaria hyvillä tehoilla ja kauden Huittisissa Suomi-sarjaa.

 

Harjoitusottelutkin ovat alkaneet. Sarjaporrasta ylempänä oleva Nokian Pyry oli kahdesti LeKiä parempi lukemin 5–1 ja 4–3. Etenkin jälkimmäisen pelin esitykseen voi LeKi olla tyytyväinen.

Panosottelut alkavat torstaina Hakkarissa, kun Suomen cupin peliin saapuu vastaan Naantalista VG-62 ja perjantaina cupin merkeissä LeKi reissaa Harjavaltaan Kupari-Kiekon vieraaksi.

 

LeKin sopimuspelaajat tässä vaiheessa ovat: Molarit Santeri Metsänen, Teemu Paavola ja Eetu Haavisto. Pakit Joni Hassinen, Tuukka Virtanen, Eemil Salonen, Jarno Jokipakka, Veeti Hietaniemi ja Riku Paavilainen. Hyökkääjät Juuso Meskanen, Tuomas Tiitinen, Tatu Eeronheimo, Vili Liimatainen, Severi Kairimo, Niko Kakko, Leevi Hämäläinen, Saku Aavajoki, Alex Hukki, Jesse Hurme, Niklas Saha, Juuso Papinsaari ja Mikael Ojanen. Joukkueen päävalmentaja Mikko Sulonen ja joukkueenjohtaja Vesa Saarinen.