Lehdistä lainattua

Rakkauden suhteen jokainen ihminen on siinä mielessä aseeton, että tunteitaan ei voi hallita. Sitä mitä voi hallita, ovat omat teot. Ja vaikka mieli palaakin kariutuneeseen parisuhteeseen, voi silti elämässä jatkaa eteenpäin. Ja on hyvä muistaa, että vaikka rakkaus ja parisuhde onkin loppunut, niin sinussa on ollut kuitenkin jotain erityistä – joku on rakastunut sinuun.

Timo Jokinen, Ylöjärven Uutiset

(Lempäälän) Lastusissa arvioitiin, että kouluttomuus vaikuttaisi kylään todella paljon. –– Asukkaita muuttaisi kylään lisää, mutta rakentaminen on ollut vaikeaa siksi, että rakennuslupien saaminen on ollut vaikeaa. ”Olemme tehneet töitä sen eteen, että kaava päivitettäisiin. On ollut pitkään tilanne, että rakentamiseen on tarvittu suunnittelutarveratkaisun haku yhdyskuntalautakunnalta”, Jukka Vitikka kertoo. Esimerkiksi Pihlajamäen perhe löysi lopulta 400 metrin etäisyydeltä koulusta tontin, mutta suunnittelutarveratkaisun haun vuoksi vei kolmisen vuotta ennen kuin nelilapsinen perhe muutti uuteen kotiin.

Aamulehti 13.7.

Silloin kun tuotteet (aiempaa vahvemmat alkoholit) juhannuksena meille tulivat, niin alkuinnostus kyllä näkyi asiakkaissa. Ihmiset ottivat rohkeasti uudet alkoholijuomat testiin ja tekevät niin edelleen, mutta sen jälkeen mitään valtaisaa ryntäystä ei ole tullut, aika pientä ja maltillista.

K-kauppias Hanna Salminen, Akaan Seutu

Lue lisää

Sitaatit

Sitaatit

29.06.2024

Tilaajille