Kuvasitko iloisia hetkiä Kuokkalankoskella? – kerätään yhdessä iloinen kuvagalleria

Studo Baila esitteli vauhdikasta trikkausta, jossa vedettiin voltteja hurjalla vauhdilla markkinoilla vuonna 2019. Kuva: Antti Raunio/LVS-arkisto
Viikonloppuna 20. heinäkuuta Lempäälässä vietetään perinteisiä Kuokkalankosken markkinoita Villa Hakkarin alueella. Myös Lempäälän-Vesilahden Sanomat on paikalla markkinakojun kanssa keräämässä palautetta ja tapaamassa ihmisiä. Toimittajakin kiertelee tapahtumassa.

Vilinää ja vilskettä riittää koko perheen riehassa. Kerätäänkö yhdessä iloinen kuvagalleria päivän tapahtumista? Nauttiko lapsenlapsesi lakritsista tai tapasivatko kaukaiset sukulaiset olutteltan hämyssä? Teitkö löytöjä markkinakojuista tai voititko arpajaisista? Voit lähettää meille tallentamasi hetken tai tunnelman osoitteeseen toimitus@lvs.fi, tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 512 0097.

Kerro, kuka on kuvan ottaja ja keitä kuvassa esiintyy tai mitä siinä tapahtuu. Kysythän luvan kuvassa esiintyviltä henkilöiltä kuvansa mahdolliseen julkaisuun. Toimitus valitsee kuvista koosteen julkaistavaksi lvs.fi verkkopalvelussa ja mahdollisesti myös paperilehdessä.