Talviuintikausi alkaa taas

Lempoisten uimalan avanto kutsui talviuimareita viime talvena. Kuva: Jukka Rajala
Lempo-Volleyn Lempäälässä järjestämässä talviuinnissa alkoi toinen kausi maanantaina 16. syyskuuta. Tammikuussa 2024 alkanut kaikille avoimien kertamaksullisten talviuintivuorojen järjestäminen jatkuu taas kaudella 2024−25.

Lempo-Volleyn järjestämän talviuinnin päivät ja paikat ovat tutut jo viime talvelta: maanantaisin pääsee uimaan Rantalan saunalla ja keskiviikkoisin Lempoisten uimalassa, iltapäivästä pitkälle iltaan.

− Talviuintitoiminnalle oli selvästi viime talvena paljon kysyntää. Loppukesän aikana on taas tullut tiedusteluita, koska talviuimaan pääsee. Nyt voidaan ilolla kertoa, että Lempo-Volleyn talviuintivuorot saadaan taas pyörimään, kertoo Lempo-Volleyn talviuintivastaava Jukka Rajala.

− Uskon, että viime vuosien hittiharrastuksen suosio jatkaa kasvuaan. On todella hienoa, että Lempäälässä on pystytty vastaamaan kuntalaisten toiveeseen laajemmasta mahdollisuudesta talviuintivuoroihin, Rajala lisää.

Lempo-Volleyn talviuintivuorot toimivat ajanvarauksella ja varata voi kerralla tunnin saunavuoron. Ajanvaraus tapahtuu Lempo-Volleyn ajanvarauspalvelussa seuran kotisivuilla. Hinnat ovat samat kuin viime talvella ja maksu maksetaan saunanhoitajalle saunalla.

Antti Raunio