Viritetty golfkenttä haastoi pelaajia Lempäälässä

Pelistrategian suunnittelua. Kuva: Jouni Laine
Lempäälässä käytiin kuluneena viikonloppuna EazyGolf Monster-kisa. Monsteria oli se, että 9-reikäinen Farmi-kenttä muuntautui 10-reikäiseksi ja muutamalla viheriöllä oli useampi reikä pelattavana sekä muuta pikku ”jäynää”.

Lauantain kisa täyttyi hetkessä ja uusi monsteri-kilpailu järjestettiin myös sunnuntaina. Kolmen pelaajan joukkueet pelasivat ns. parasta palloa, joka on hauska pelimuoto.

Lauantain kilpailun voitti joukkue Pehtoori ja oppipojat, eli Pekka Louhekallio, Mikko Raivio ja Petri Huhtasalo tuloksella 56 lyöntiä. Toiseksi nousi joukkue Laaksot, eli Marko, Maarit ja Niko Laakso tuloksella 61 lyöntiä. Samalla tuloksella, mutta pienemmällä tasoituksella pelanneet SlaissiTaikurit, eli Anne Tuhkunen, Sami Lämsä ja Mikko Kivi.

Sunnuntain kilpailuun voitti 19th Holers, Petri Kokko, Tino Pakarinen (Vanajanlinna Golf & Country Club) ja Tommi Palonen tuloksella 58 lyöntiä. Toiseksi tuli Vanhukset (Tammer Golf), eli Teemu Haavisto, Aleksi Tuunainen ja Antti Suonio tuloksella 59 lyöntiä. Kolmanneksi pelasivat GC-Touhu (Nokia River Golf), eli Ali Avci, Okko Keränen ja Veikka Vanhatalo tuloksella 61 lyöntiä. 

Pelaajat, joilla ei ole mainittu golfseuraa, edustivat Hiisi-Golfia.

Teksti: Jouni Laine