Oikea teko

Loiskeen ja LeKi-futiksen välistä farmisopimusta voi tervehtiä vain ja ainoastaan ilolla. Liian paljon ja liian kauan on oranssi ja sininen jalkapalloväki kyräillyt toisiaan ja suhtautunut naapurin tekemiseen vähintäänkin epäluulolla tai peräti kampittamishalulla. Energiaa on tuhlautunut toisen seuran tekemisen seuraamiseen ja sen arvosteluun aivan liikaa.

Kun iänkaikkinen kissanhännänveto politiikan tasolla tyyliin TUL – SVUL on jo urheiluhistorian hämärissä, ei luontevalle ja luottamukselliselle yhteistyölle pitäisi olla mitään estettä.

Jalkapallossa Loiskeen Pauli Impolan jo muutama vuosi sitten lanseeraama unelma kakkosdivarista pitää ottaa selkeäksi tavoitteeksi edustustasolla. Jos jääkiekkopuoli kykenee pyörittämään 300 000 euron vuosibudjetilla Mestistä, kykenee jalkapallopuolikin pyörittämään arviolta 100 000 euron vuosibudjetilla kakkosdivarisakkia.
Koska? Ehkä kesällä 2016?