Loiskeen alkukauden saldo positiivinen

Helatorstain pelissä Loiske joutui antamaan periksi, mutta muuten alkukausi on mennyt hyvin.

Helatorstain pelissä Loiske joutui antamaan periksi, mutta muuten alkukausi on mennyt hyvin.

Neljä ottelua, joiden saldo on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Ei hullumpi siis jalkapallon kolmosdivarin tulokkaalle Sääksjärven Loiskeelle, jonka tärkein tavoite on sarjapaikan säilyttäminen.
– Alkukauden ilme on ilman muuta positiivinen. Meilä on pelannut paljon 90-luvulla sntyneitä nuoria miehiä, joiden peliotteet varmuudella kauden aikana paranevat, kiittelee Loiskeen konkari-luotsi Kari Nikkilä omiensa ensimmäisiä sarjakieppejä.
Loiskeen tulokset ovat olleet seuraavat: Loiske – Pato 2 – 0 (Miikka Saarenrinne, Petteri Väänänen), TPT – Loiske 6 – 0, PJK – Loiske 1 – 2 (Matias Riikonen, Saarenrinne) ja tuorein ottelu helatorstaina oli Loiske  – PS-44 1 – 3 (Reza Rouh Gandom).
– Helatorstain peli kääntyi vastustajalle meidän kaverin saamaan ulosajotuomioon, sitä ennen meillä ei pelillisesti ollut mitään hätää, kommentoi Nikkilä viitaten toppari Manu Helmisen saamaan punakorttiin Pallosepot-pelissä.
Ilahduttavinta antia Loiskeelle ovat tarjonneet nuoret pelaajat, kuten Otso Suonpää ja Joona Nieminen. Molemmat ovat saaneet alkuoppinsa Loiskeen pikkujunnuissa, mutta käyneet sen jälkeen jalostamassa taitojaan suurseuroissa eli Nieminen Hakassa ja Suonpää TPV:ssä.
Pelillisesti suurin ongelma on syöttöpelin heilahtelu, aivan liian usein Loiske hakee pitkillä ”toivotaan,toivotaan”-syötöillä ratkaisuja. Esimerkiksi Pallosepot olivat syöttöpelissä selvästi loiskelaisia parempia.
Kauden upein Loiskeen maaleista syntyi helatorstaisessa kamppailussa, kun Reza Rouh Gandom sijoitti ”messimäisesti” vapaapotkun vastustajan maalin yläkulmaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?