Loiskeelle piste TKT:lta

Jalkapallon kolmosdivarin ottelu TKT vastaan Loiske käytiin Hervannassa torstaina 16. toukokuuta nätissä kevätsäässä. Peli ei isompia hurraa-huutoja tasollisesti ansaitse, joten tasatulos 1–1 lienee koko lailla oikeutettu.

Molemmat leirit manailivat hukattuja tekopaikkoja ja molempien leirien mielestä juuri heidän olisi kuulunut ottelu voittaa. Toki lähikudeista ja puolittaisista läpiajoista kuuluisi iskeä useampi kuin yksi maali puolin ja toisin, mutta tunnetusti pallopeleissä maalin tekeminen on monesti aika hankala juttu.

Sarjan surkeasti aloittanut TKT meni johtoon kaukovedolla, joka taisi tulla hitusen maskista. Loiske tasoitti toisella jaksolla, kun Petteri Väänänen passasi RezaRouhGandomille vetopaikan ”kuudelletoista”, josta edellispelissäkin tarkkuuttaan väläyttänyt Gandom sijoitti pallon siististi vastustajan maaliin.

Loiskeen parhaimmistoa olivat tarkka toppari Tomi Vikman, huimia nousuja esittänyt laitajuoksija Marko Hakala ja väkkäränä pallon kanssa häärännyt Joona Nieminen. Loiske on tulessa kotiareenallaan tänään torstaina 23. toukokuuta, vastustajaksi saapuu Ylöjärven Ryhti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?