Orhasen maali toi riemuvoiton Loiskeelle Eurasta

Jaakko Orhanen viihtyy jalkapallokentillä lähinnä puolustuspään hommissa. Omien sanojensa mukaan mies on viimeksi juhlinut pelitilannemaalia 9-vuotiaana junnuna, mutta torstai 30. toukokuuta muutti tämän historian. Orhanen nimittäin puski tuomarin antamalla lisäajalla seuralleen Sääksjärven Loiskeelle maalin, joka tuotti makean 2 – 1-vierasvoiton sääksjärvisille 3.divisioonan ottelussa Eurassa paikallista EuPa:a vastaan.

Tilanne syntyi kulmapotkusta, josta ensiksi Ilkka Suortti pukkasi ylärimaan ja siitä kimmokkseen hoiti Orhanen maaliin. Loiske-leiri tuuletti ja EuPa-leiri murjotti lopun draamaa.

Pelillisesti ottelu oli varsin tasainen, jossa etenkin euralaisten maalivahti Ville-Valtteri Tuumi oli loistavalla pelipäällä, jos tosin Loiskeen veräjälläkin debytoinut Roope Hakulinen onnistui hyvin.
Avausjakson alun nyhjäämisen jälkeen Loiske sai painetta aikaan ja tuultakin nopeampi Marko Hakala pyyhälsi Joona Niemisen ja Petteri Väänäsen petaamana hyvään nousuun ja antoi loistokeskityksen, josta nuori mies Lauri Suhonen sijoitti johto-osuman.

Toisen puolikkaan alussa EuPa tasoitti Loiske-puolustuksen söheltäessä, mutta Orhasen loppumaali tuotti kolme pistettä ja nosti Loiskeen sarjaneloseksi.

Liki vuoden kentiltä loukkaantumsien takia pois ollut Sami Vartiainen teki paluun Loiskeen nuttuun ja toinenkin kokenut pelimies eli Tomi Lahtinen on ollut jo treeneissä, joten sääksjärveläispullat ruskistuvat hyvällä tavalla. Torstaina 6. kesäkuuta Loiske kohtaa kotiareenallaan sarjakakkosen FC Tigersin Tampereelta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?