Loiske päättää kevätkauden otteluun TPV:n kakkosjoukkuetta vastaan. Sarjataulukossa sarjanousija on tiukasti keskivaiheilla.

Loiske keskikastissa puolivälin krouvin lähestyessä

Miesten kolmosdivari lähestyy vääjämättä puolta väliä, kun 22 ottelun sarjasta Sääksjärven Loiskeella on takanaan nyt kymmenen koitosta. Tosin pelimäärät eivät ole aivan tasoissa, mutta siitä huolimatta Loiske sijoittuu keskivaiheille sarjataulukkoa, mikä on kelpo suoritus sarjanousijalta. Sarja on ollut todella tasainen eikä kärkisijatkaan ole aivan tavoittamattomissa huikealla syksyllä, kuten ei myöskään putoamisvaara.

– Tasainen on kyllä sarja ollut, kärki on ollut tuloksellisesti liian kova, realismia pitää olla. Kokoanaisuudessa alkukausi on mennyt ihan hyvin, maalinteko on ollut akilleen kantapää. Venymistä tarvitaan ja positiivisia suorituksia jatketaan, tiivisti alkukautta valmentaja Kari Nikkilä.

Kevätkierroksen viimeisen pelinsä Loiske pelaa TPV:n kakkosjoukkuetta vastaan tiistaina 2.7. Hervannassa. Juuri nyt viidentenä keikkuvat oranssipaidat hävisivät viimeksi NoPS:lle 0-4 kotonaan, mikä kertoi hyvin eron sarjan kärjen ja keskikastin välillä. Tauolla peli oli vasta 0-1 vierailijoille, mutta Loiske-puolustus ei pysynyt vikkelien nokialaisten perässä. Myöskään huippuvaarallisia tilanteita ei kotijoukkue saanut aikaan, joten tappio oli melko selvä. Parhaimmistoon kuului maalivahti Vesa Impola neljästä takaiskusta huolimatta ja maata pitkin pelaaminen keräsi katsojilta jälleen kehuja.

Syyskierros alkaa Loiskeen osalta vasta 19. heinäkuuta vierasottelulla Tervakoskella, joten joukkue saa muutaman viikon tauon kevätpelien päätteeksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?