Hakkarissa näkee jälleen jalkapalloa, kun LeKi-futiksen kotiottelut palasivat urheilukentälle

LeKi-futis tuloksellisessa vuoristoradassa

Hyvin jalkapallon sarjakauden aloittanut LeKi-futis on kokenut kauden ensimmäiset tappiot ja löytänyt paikkansa nelosdivarin keskiosastolta. Kotiottelunsa joukkue on saanut jo siirrettyä varsinaiselle kotikentälleen Hakkarin nurmelle, joka on ollut nyt käyttökunnossa noin kuukauden päivät. Kentän kunto on pysynyt maltillisen käytön ja kunnossapidon ansiosta erinomaisena.

Takaisin voittojen tielle

Siniasuinen LeKi-futis koki kauden toisen tappionsa tamperelaista PP-70 vastaan juuri enne juhannusta, kun Ikurissa lopputulos oli 41. Päästyään Hakkariin Juhannustauon jälkeen joukkue palasi voittojen tielle viiden voitottoman sarjapelin jälkeen, kun ylöjärveläinen sarjajumbo FC Teivo kaatui 31 Tommi Lehtimäen kahdella osumalla. Ottelussa kotijoukkue mässäili maalipaikoilla, mutta ei saanut lisäosumia aikaan.

Keskiviikon Teivo-pelistä toivuttuaan joukkueella oli toinen kotipeli sunnuntaina Sastamalan SW:tä vastaan, joka taistelee sarjataulukossa samoista sijoista kuuden ja kahdeksan välillä. Ottelu alkoi hyvin Tommi Lehtimäen viimeisteltyä kauden kahdeksannen maalinsa jo heti alussa. Peli päättyi kuitenkin karvaaseen tappioon 23 viime minuutin takaiskumaalilla.

Viime peleissä LeKi-futis on tasapainotellut voiton ja tappion välimaastossa, tasapelejä kertyi kierroksen keskivaiheilla paljon. Ottelutulokset ovat siis vaihdelleet melko paljon. Kevätkierros päättyi joukkueen osalta vieraspeliin Urjalaa vastaan perjantaina 5.7. Peli oli lähellä kauden parasta, mutta alun harmillisien maalien vuoksi peli päättyi kotijoukkue UrPS:in 3-2 voittoon. LeKi-futiksen maalit tekivät Lehtimäen veljekset Tommi ja Janne

Loiske puolivälissä viidentenä

Sääksjärven Loiske päätti jalkapallon kolmosen kevätkierroksen 01 voitolla TPV:n kakkosjoukkueesta. Loiske joutui alivoimalle Marko Hakalan saatua punaisen kortin käsivirheestä toisen jakson alussa. Tilantesta tulleen pilkun torjui kuitenkin loisto-ottelun pelannut Loiske-vahti Roope Hakulinen. Pelillisesti alakynnessä ollut oranssipaitainen vierailija iski kerran nopeasti, kun Jouni Juntunen teki riiston jälkeen voittomaalin. Loiske on siis sijalla viisi puolessa välissä sarjaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?