Loiskeen sarja-avaus oli kaksijakoinen

Jalkapallon kolmosdivisioona pyörähti lempääläisittäin käyntiin keskiviikkona 16. huhtikuuta, kun Sääksjärven Loiske kärsi täpärän kotitappion lukemin 1–2 (0–2) tamperelaisseura Tigersia vastaan.

– Avausjaksolla ei uskallettu pelata, olimme arkoja. Kipsin syy saattoi olla tietysti jännityskin, mutta toisella jaksolla tahti muuttui, keri sarja-avauksen antia Loiskeen valmentaja Jani Alanne.

Tigers loi huippupaikkoja avausjaksolla, mutta onnella ja maalivahti Vesa Impolan rämäpäisillä torjunnoilla Loiske selvisi niistä. Vastineeksi hän haksahti kaksi kertaa täydelliseen munaukseen, joista Tigers kuittasi halvat osumat.

– Harmittaa, että selvisimme ainakin kahdesta ihan avopaikasta ja sitten tulee alkeellisia lapsuksia, Alanne tuskitteli.

Toiselle jaksolle tuli aktiivisempi ja selkeästi aloitteellisempi Loiske. Pelitapahtumat aluksi tasaantuivat ja kun noin tunnin kohdalla Ilkka Suortti nosti kylmäverisesti tasoituksen, kääntyi vaaka kotipoikien puolelle. Hyvä paine tuotti tasoituspaikkojakin, mutta ihan ei pisteen metsästyksessä Loiske lopulta onnistunut.

– Tappiosta huolimatta maku suussa on ihan ookoo, johtuen toisen puolikkaan tason nostosta. Pallollinen pelityylimme tuntui tehoavan, sanoi Jani Alanne, joka johdattaa joukkonsa seuraavan kerran tuleen perjantaina 26. huhtikuuta, kun Sääksi-stadionille saapuu yksi lohkon suursuosikeista eli Nokian Palloseura.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?