Lempäälä selvittää sisäilmatyöskentelyn

Lempäälän kunnan sisäilmatyöryhmä on valmistellut kunnanhallitukselle kuvauksen siitä, miten kunnassa käsitellään kunnan kiinteistöissä ilmenevät sisäilmaongelmat. Kunnanhallitus lähetti selvityksen tiedoksi kunnanvaltuustolle.

Työryhmä käsittelee kaikki kohteet, joissa on ollut sisäilmaongelmia käyden läpi muun muassa, millaisia oireita kohteen työntekijöillä tai asiakkailla on ollut, onko kohteessa näkyviä kosteusvaurion merkkejä, mitä korjauksia on tehty ja mitkä ovat seuraavat toimenpiteet, joita voivat olla kohteen alustava tarkastus, lisäselvitykset, pienet korjaukset, laaja sisäilmatutkimus ja laajat korjaustoimet.

Peruskorjauskohteisiin esitetään vuosien 2015–17 talousarvioraamiin nykyistä tasoa suurempi määrärahavaraus, jolla varaudutaan sisäilmakohteiden korjauksiin.

Aktiivisia sisäilmakohteita Lempäälän kunnassa on Kuljun koulu, lukio, Kaislan päiväkoti, Mainiemi 1 (Tampereentie 8), Lempäälän hammashoitola, Saturannan päiväkoti ja Sääksjärven koulu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?