Lempäälä selvittää sisäilmatyöskentelyn

Lempäälän kunnan sisäilmatyöryhmä on valmistellut kunnanhallitukselle kuvauksen siitä, miten kunnassa käsitellään kunnan kiinteistöissä ilmenevät sisäilmaongelmat. Kunnanhallitus lähetti selvityksen tiedoksi kunnanvaltuustolle.

Työryhmä käsittelee kaikki kohteet, joissa on ollut sisäilmaongelmia käyden läpi muun muassa, millaisia oireita kohteen työntekijöillä tai asiakkailla on ollut, onko kohteessa näkyviä kosteusvaurion merkkejä, mitä korjauksia on tehty ja mitkä ovat seuraavat toimenpiteet, joita voivat olla kohteen alustava tarkastus, lisäselvitykset, pienet korjaukset, laaja sisäilmatutkimus ja laajat korjaustoimet.

Peruskorjauskohteisiin esitetään vuosien 2015–17 talousarvioraamiin nykyistä tasoa suurempi määrärahavaraus, jolla varaudutaan sisäilmakohteiden korjauksiin.

Aktiivisia sisäilmakohteita Lempäälän kunnassa on Kuljun koulu, lukio, Kaislan päiväkoti, Mainiemi 1 (Tampereentie 8), Lempäälän hammashoitola, Saturannan päiväkoti ja Sääksjärven koulu.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>