Piste ei Loisketta lämmittänyt

Jalkapallon kolmosessa Sääksjärven Loiske saavutti vierastasapelin lukemilla 2 – 2 TPV/2:sta vastaan, mutta ilmeet eivät sääksjärveläisleirissä kovin maireita pelin jälkeen olleet. Parempaan eli voittoon olisi pitänyt yltää, sillä sekä Loiske että TPV/2 ovat tällä hetkellä putoamisviivan huonommalla puolella.

Nuoret pelimiehet kannattelivat Loisketta, sillä maalintekijäsarakkeeseen merkattiin Otso Suonpään sekä Hämeenlinnasta palanneen Joona Niemisen nimet. TPV sai etenkin avausmaalinsa halvalla, se meni täydellisesti loiskelaissähläyksen piikkiin heti avausminuutilla ja maali merkittiinkin omaksi maaliksi.

Huikean tärkeä peli koko syksyä ajatelleen käydään perjantaina 8. elokuuta, kun Loiske kohtaa kotiareenallaan satakuntalaissakki Toejoen Veikot. Panokset ovat isot, sillä ToVe on kolme pistettä Loisketta edellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?