Loiskeen pistepussi ei karttunut

Loiskeen pistepussi ei karttunut

Jalkapallon kolmosdivarissa peräpään tilanne on lukkiutunut kolmen seuran raivokkaaseen taisteluun kahdesta sarjapaikasta. Sääksjärven Loiskeella oli sauma pistesaalistukseen, mutta kotiareenalla Pirkkalan PJK oli maalilla parempi lukemin 1–2. Loiskeen osuman iski kokenut Tomi Lahtinen.

– Taistelun puutteesta joukkuetta ei voi moittia. Pari napsua terävyyttä lisää ja helpot virheet pois, niin pisteitä tulee, luottaa päävalmentaja Jani Alanne.

Seuraava koetus Loiskeella on torstaina 28. elokuuta Lamminpäässä TPT:tä vastaan.

 

LeKi-futis jäi tasapeliin huipputärkeässä Forssa-pelissä

Monenmoista draaman kaarta nähtiin Forssan FJK:n ja LeKi-futiksen 2–2-tasapeliin päättyneessä nelosdivisioonan jalkapallo-ottelussa. Ensimmäinen kihaus tuli jo noin kymmenen sekunnin kohdalla, kun FJK sai avausmaalinsa.

Sampo Clewer tasoitti ja kun forssalaisilta ajettiin pelaaja kahdella varoituksella ulos, oli ohjat lempääläisten näpeissä. Samu Nevala teki johtomaalin, mutta hurjalla rynnäköllä FJK kampesi vajaalla tasoihin.

Yksi piste kolmen pisteen asemesta ei LeKi:ä lämmittänyt, kun sarjapaikan säilyttäminen vaatisi useita täysiä kolmen pisteen potteja.

 

Tommi Ahola teki kauden maalin Sääksillä

Vesilahden Visa on matkalla kohti nousua ja jalkapallon vitosdivisioonaa. Vesilahden legioona vieraili tuoreimmassa pelissään Sääksjärvellä, missä Loiskeen kakkossakki laittoi sen todella koville. Loppulukemiin 2–2 saa Visa olla tyytyväisempi kuin peliä hienokseltaan hallinnut Loiske.

Kauden komein Sääksjärven kentällä nähty maali sai syntynsä, kun futsal-kentiltä tuttu Tommi Ahola pamautti ilmasta kansainvälisen tason ”one timerin”. Visan ykkönen oli huikeita rajaheittoja lingonnut Jaakko Aalto. Vesilahtelaisten sarjajohto on kaksi pistettä, voittaja saavuttaa nousupaikan.

 

Ranskalainen on pelimies

Jääkiekon Mestikseen valmentavissa harjoituspeleissä LeKi löi Heinolan PeliitatHakkarissa puhtaasti 4–0. Suurin huomio kiinnittyi ranskalaiseen try out -pelaajaan Valentin Claireauxiin, joka jätti lempääläisyleisölle itsestään hyvän kuvan.

Taitava, laukaisuherkkä ja kaksinkamppailuissakin pärjännyt galli iski LeKin neljännen maalin ja johti lempääläisten parasta ketjua, jossa laidoilla olivat Sami Holappa ja tähän mennessä harjoituspelien tehokkain pelaaja Markus Jokinen.

LeKin seurajohdon puheista oli pääteltävissä, että sopimus tulevasta Mestis-kaudesta Claireauxin kanssa on hyvinkin todennäköinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?