Nippu sopimuksia Mestikseen

Nippu sopimuksia Mestikseen

Lempäälän Kisa on solminut odotetusti harjoituskauden tekoketjunsa kanssa sopimukset ensi sesongista. Markus Jokinen ja Sami Holappa ovat tuttuja entuudestaan LeKi-nutussa. Kolmas sopimuksen tehnyt on erittäin hyvän kuvan itsestään treenipeleissä ja treeneissä jättänyt fransmanni Valentin Claireaux.

Sen sijaan puolustaja Joonas Liimatainen karisti viime syksyn tapaan Lempäälän tomut jaloistaan ja suuntaa pelaamaan tulevaksi kaudeksi ulkomaille.

Kisan Mestis-tiimin nuoret sopimuspelaajat hyökkääjä Jonatan Tanus ja pakki Jimi Kuronen olivat mukana Suomen 20-vuotisten maajoukkueturnauksessa Ruotsissa. Tanus oli porukan tehokkaimpia kooten maalin ja kaksi syöttöä. Kurosen puolustuspelaaminen oli varmaa, sillä turnauksen teholukemaksi tuli +3.

 

LeKin puolustus pitää

Jääkiekon Mestis-kausi lähenee kovaa kyytiä, massiivinen runkosarja alkaa 10. syyskuuta. Lempäälän Kisan kuviot loksahtelevat treenipeli toisensa perään hyvin uomiinsa, etenkin puolustuspäässä.

Menneen viikon otteluissa kaatui Tapparan A-nuoret Hakkarissa massiivisesti 9 – 1 ja Kiekko- Vantaa Tikkurilassa 4 – 1. Maalissa molemmissa peleissä pelannut nuori tsekkivahti Dominik Hrachovina on ollut vakuuttava ja hyökkäyspäässä Olli Henriksson on ollut maaliahne.

Kisa pelaa Hakkarissa vielä yhden harjoituspelin, kun perjantaina 5. syyskuuta vauhtikone JyP Akatemia saapuu Lempäälään.

 

Toivo hiipuu osa yksi

Sääksjärven Loiskeen pelaajisto ei tainnut itsekään uskoa voitonsaumoihinsa jalkapallon kolmosdivarin vierasottelussa TPT:tä vastaan. Pyynikin perinteikkäällä kentällä käyty ottelu päättyi TPT:n murskavoittoon 5 – 0.

Sarja-asetelma ei vieläkään ole Loiskeelle toivoton, sillä säilymispaikkaan on vain yksi piste matkaa. Huolestuttavampaa on peliotteiden ailahtelevaisuus. Neljässä viimeisessä pelissään Loiske kohtaa kärkipään Musan, TKT:n ja ensi perjantaina 6. syyskuuta sarjakakkosen Pallosepot. Viimeisellä kiepillä sääksjärveläiset matkustavat Kangasalle.

 

Toivo hiipuu osa kaksi

LeKi-futiksen toivo säilymisestä jalkapallon nelosdivisioonassa on enää matemaattisten laskelmien varassa. Eroa kuiville on yhdeksän pistettä ja jäljellä on neljä ottelua.

Sääksjärvellä käydyssä tuoreimmassa ottelussa LeKi taisteli ihan mukiinmenevästi sarjan voittavaa Ilveksen kakkossakkia vastaan, mutta kärsi selkeän 0 – 3-tappion.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?