Loiskeelle taisteltu tasapeli

Futsalin ykkösdivari on osoittautumassa juuri niin tasaiseksi sarjaksi kuin ennalta ounasteltiin. Pistettäkään ei matkaansa saa, jollei ole sata lasissa ja sisulataus tapissaan.
Sääksjärven Loiske kohtasi mielenkiintoisen uuden tuttavuuden Tampereelta, kun perinneseura Vehmaisten Urheilijat asettui vastaan. Lopputulos 2–2 miellytti sääksjärveläisiä, vaikka voittopottikaan ei kaukaa viistänyt.

– Tämän sorttista taistelua en muista nähneeni vuosikausiin Loiskeelta. Vahva ilme, etenkin nuorisokaarti kunnostautui jälleen, kiitteli valmentaja Janne Malmi suojattejaan.

Avausjakso oli lievästi VehU-merkkinen, mutta maalivahti Antti Härkönen piti loistotorjunnoillaan loiskelaiset pelissä mukana. Kun valmentajan kehumista nuorista sekä Ukko Rimmi että Yasar Elbeller kävivät kuin varkain iskemässä maalit miehet Riku Rinteen ollessa molempiin syöttäjänä, oli ohjat toiselle jaksolle lähdettäessä Loiskeen näpeissä.

Toisella jaksolla tuomari teki loiskelaisia kuohuttaneen tempun ja ajoi molari-Härkösen ulos, kun hän pelasi palloa kädellään maalivahdin alueen ulkopuolella.

– Härkösen tuomittiin estäneen maalintekopaikan, vaikka vastustajia ei ollut mailla eikä halmeilla. Kova tuomio, nurisi Malmi.

Maalille tullut Janne Peltonen jatkoi hyvää oranssista molarityötä ja piti pelin alivoiman aikana entisissä numeroissa, mutta pelin lopulla VehU tuli ylivoimalla tasoihin ja loppulukemiin 2–2.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?