Mikko Järvisen maalivire löytymässä

Futsalin viime kauden kovin maalimylly ykkösessä, Sääksjärven Loiskeen Mikko Järvinen, alkaa päästä huippukuntoon. Loiske kävi kaatamassa Raumalla paikallisen FC Rauman lukemin 4 – 3, mikä mukavinta Järvinen laukoi kaksi komeaa maalia. Myös Yasar Elbeller oli vireessä tekemällä myös kaksi osumaa.
Loiske karkasi Elbellerin maaleilla avausjaksolla 2 – 0-johtoon hyvällä ja iloisella pelilä. Loiske oli vakoillut raumalaisten hyökkäuskuviot tarkasti ja omassa puolustamisessa onnistuttiin ennakoimaan vastustajan yritykset, joten loiskelaistaktiikalle voi antaa täyden kympin.
Toisella jaksolla Järvisen maaginen tsippausmaali nosti entisestään Loiskeen henkeä, kunnes tuli kylmä suihku. Manu Helminen ajettiin punakortilla pukukoppiin ja tilannetta seuraaneesta rankkarista Rauma tuli peliin mukaan nousten aina 3 – 3-tasatilanteeseen asti.
Loiske uskoi voittoon loppuun saakka ja Yasar Elbellerin maaginen syöttö poetasi kaksikolle Mikko Järvinen – Markus Sairiala ylivoimahyökkäyksen, jonka kokeneet taiturit päättivät upeaan voittomaaliin vain 28 sekuntia ennen peliajan päättymistä.
Loiske matkaa ennen joulua vielä Loimaalle lauantaina 20. joulukuuta.