Mies surmattiin Kuljussa

Poliisi löysi tiistaina 9. kesäkuuta puolen päivän aikaan Lempäälän Kuljussa sijaitsevasta omakotitalosta 64 -vuotiaan miehen kuolleena. Poliisin tullessa paikalle talossa ei ollut muita henkilöitä. Poliisi otti samana päivänä kiinni 25 -vuotiaan miehen.

Poliisiasema Lempäälässä. Kuva: Erkki Koivisto

Poliisiasema Lempäälässä. Kuva: Erkki Koivisto

Perjantaina 12. kesäkuuta Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi  25 -vuotiaan lempääläläisen miehen todennäköisin syin murhasta epäiltynä.

Murhaan liittyen Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi todennäköisin syin rikoksentekijän suojelemisesta 28 – ja 34 -vuotiaat Lempäälässä asuvat miehet. Miesten epäillään tulleen tietoiseksi surmasta ja sen jälkeen muun muassa hävittäneen todisteita.

Surmattu ja epäillyt henkilöt eivät ole sukulaisia keskenään.

Tutkinnassa on tullut lähinnä surman tekotapaan sellaisia seikkoja esille, että rikosnimike on muutettu taposta murhaksi. Poliisi ei voi kertoa toistaiseksi surman tekotapaa ja siihen liittyviä yksityiskohtia koska poliisi kuulee vielä useita henkilöitä.

Surman motiiviin joudutaan tekemään lisäselvityksiä. Surmasta epäilty mies kertoo tutustuneensa uhriin surmaa edeltävänä iltana Lempäälän Sääksjärvellä sijaitsevassa Sääksville-pubissa, mistä miehet ovat toistaiseksi tuntemattomalla tavalla siirtyneet Kuljussa sijaitsevaan taloon, missä surma myöhemmin tapahtui. Surman tekopaikka on murhasta epäillyn asunto.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?