Loiske taipui sarjakärjelle

Kuva: Pauli Impola Loiskeen kevätkierroksen yksi luotettavimmista pelaajista on ollut 25-vuotias Marko Hakala. Juoksuvoimainen Hajala on luonut tukuttain tekopaikkoja hyvillä nousuillaan, mutta miehen oma maalijyvä on ollut ruosteessa.
Kuva: Pauli Impola
Loiskeen kevätkierroksen yksi luotettavimmista pelaajista on ollut 25-vuotias Marko Hakala. Juoksuvoimainen Hajala on luonut tukuttain tekopaikkoja hyvillä nousuillaan, mutta miehen oma maalijyvä on ollut ruosteessa.
FC Jazz/2 – Loiske 3 – 1 (2-0)
Pelin henki: Sääksjärven Loiske matkusti Poriin haastamaan sarjajohtaja Porin Jazzin kakkostiimiä. Peli oli tapahtumiltaan varsin tasainen, mutta tehokkaampi Jazz ratkaisi ottelun avausjakson lopun tehoiskullaan. Vaikka porilaisryhmä johtaa sarjaa selvästi, ei joukkue jättänyt itsestään ihmeellistä kuvaa. Loiskeen Janne Lahdenpohjan maali pelin loppuhetkillä oli tärkeä onnistuminen tehottomuuspulmien kanssa painivalle Loiskeelle.
Valmentajan kommentit: – Kohtuullisen tyytyväinen olin peliesitykseemme. Sitä tarvitsee nyt syyskierroksen puolen peleissä pohtia, millaista peluutuspolitiikkaa jatkossa harjoitetaan. Hiukan on poissaoloja treeneistä alkanut näkyä kesän lämmetessä. Nyt pidämme parin viikon miniloman ja lataamme akkuja elintärkeisiin seuraaviin otteluihn, teesitti Loiske-luotsi Jani Alanne mietteitään sanoiksi.
Ilves-peli siirtyi elokuulle: Loiskeen ottelu Ilveksen kakkosjoukuetta vastaan peruutettiin, kun pelikentän nurmikko oli ”liian vettynyt”. Vaikka Tampereella on tekonurmikenttiä ympäri kaupunkia, ei varakenttää yllättäen löytynyt. uusintayritys pelille on elokuun alussa.
Niklas Keränen onnistui: Loiskeen tuore hankinta Valkeakoskelta, Niklas Keränen, onnistui debyytissään hienosti: – Toki pelituntuman puute hiukan näkyi Niklaksen otteissa, mutta kaveri pelasi Jazzia vastaan lupaavan puolitoistatuntisen. Hän on raamikas ja mainio pääpelaaja. Kaavailen häntä keskikentän ankkuripelaajaksi jatkossa, kiitteli Alanne tuoretta suojattiaan.
Muut paikalliset: Vitosdivarissa LeKi-futiksen ja HST:n välinen peli siirrettiin, LeKi on sarjassa kakkosena. Vesilahden Visa kärsi puolestaan samassa sarjassa kirvelevän 1 – 2-vierastappion hervantalaisseura ACE:lle. Kalle Mäntymäki oli Visan maalintekijänä. Kutosdivarissa sekä Loiskeen että LeKin kakkosporukat ovat koonneet 15 sarjapistettä.
Mitä seuraavaksi?: Loiske palaa estradille 17. heinäkuuta, kun TKT saapuu Sääksjärvelle avaamaan syyskierroksen. Loiske löi sarja-avauksessa TKT:n maalein 1 – 0, mutta viime kierroksilla tamperelaisseura on ollut ilmiliekeissä.