Loiskeen tyttöjoukkueet kärkipaikoilla

Loiskeen vanhemmat tyttöjoukkueet eli B (pelaajat syntyneet 1997-2000) ja D (2001-2004) selvittivät piirinsarjojensa kevätkaudet täydellisesti molempien päätyessä ykköstilalle. B hävisi avauskamppailunsa, mutta selvitti loput pelit tappioitta. Sarjavoitto varmistui toiseksi viimeisessä ottelussa, jossa kukistui toiseksi päätynyt FC Kangasala sarjan ylivoimaisesti parhaan maalintekijän Karoliina Myllymäen osumalla 0-1. Maalin syötti maalipörssin nelonen Armi Hoppu. Syyspuolen sarjakierroksille otettiin kaksi joukkuetta lisää ja näin kaikki aloittavat uudelleen nollasta pisteestä. Syyskauden avauksessa Loiske voitti TKTn 1-0.

D-tytöt selvittivät kevätkautensa Piirin Ykkösessä tappioitta ja näin ollen pelaavat syyskauden Piiriliigaa. Joukkueen tukipilareita ovat maalipörssin ylivoimainen voittaja Milla Vuori, yhtä ylivoimainen kakkonen Joanna Simola, yli-ikäisten kiintiössä pelaavat Tiia Jaskari, Melina Touru, Emmi Kaunisto ja Johanna Ranta sekä Annilotta Peltoniemi, Janika Saarinen, Fia Suuronen, Emilia Touru, Julia Savela ja Olivia Koivisto.

 

Loiskeen B-tytöt. Edessä Tiia Jaskari. Eturivissä vasemmalta Johanna Ranta, Milla Vuori, Suvi Hoppu, Tiia Saviahde, Armi Hoppu, Karoliina Myllymäki. Takana vasemmalta: Joanna Simola, Sara-Sofia Niskanen, Iiris Lilja, Marietta Veijalainen. Lisäksi joukkueessa pelaavat Elina Hoppu, Sonja Lindqvist ja Yasmin Nummela.   Kuva:Sohvi Ruokonen
Loiskeen B-tytöt. Edessä Tiia Jaskari. Eturivissä vasemmalta Johanna Ranta, Milla Vuori, Suvi Hoppu, Tiia Saviahde, Armi Hoppu, Karoliina Myllymäki. Takana vasemmalta: Joanna Simola, Sara-Sofia Niskanen, Iiris Lilja, Marietta Veijalainen. Lisäksi joukkueessa pelaavat Elina Hoppu, Sonja Lindqvist ja Yasmin Nummela.
Kuva:Sohvi Ruokonen