Leppäsen osumilla Loiskeelle tasapelipiste

Sääksjärven Loiske ja PS Villa Hyvinkäältä tasasivat pisteet futsalin ykkösdivisioonan ottelussa lukemin 2 – 2 (1-2). Loiskelaisia pistekin lämmitti, sillä Villa pääsi pelin alussa puoli-ilmaiseksi kahden maalin karkureissulle.
– Peliin lähtö oli meiltä aika sähläystä, valmistautumisemme meni aika lailla pieleen. Onneksi maalivahtimme Virtasen Marko piti meitä pystyssä huimilla torjunnoillaan. Nukutun yön jälkeen pistekin lämmittää, tuumaili Loiske piiska Mika Järvinen.
Maalipaikoilla ei alun jälkeen juuru mässäilty. Villa puolusti tarkasti ja kurinalaisesti. Vaikka Loiske ajoittain painosti ja pyöritti peliä, jäivät laukaukset joko täysin piippuun tai olivat onnettomia tussauksia.
– Omakin puolustuspelaaminen paranee peli peliltä. Futsalissa kun vastustaja jää kahteen tai kolmeen maaliin, on voitto aina lähellä, kiitti Järvinen tiivistyneitä takalinjoja, johon Nokialta siirtynyt molari Virtanen on tuonut lisää tiiviyttä.
Loiskeen toinen hahmo oli Ilkka Leppänen, joka iski avausjaksolla komean maalin Juuso Järvenpään oivasta syötöstä. Pelin lopussa Loiskeen pyörittäessä ylvoimaa, pääsi Leppänen sohaisemaan päällään kotiyleisöä ilahduttaneen tasoitusmaalin.
Seitsemän pelatun kierroksen jälkeen Loiske on sarjassa sijalla seitsemän, matkaa kärkeen on kuusi pinnaa ja kolmossijaan vain kaksi pistettä. Seuraavaksi Loiske mittaa sarjakärki Rauman terän vieraspelissä.