Loiske ja LeKi-futis kokivat kärkipään kovuuden

LeKi-futiksen Tommi Lehtimäki (numero 7) runttasi tahtomaalin FJK:n verkkoon, mutta osuma ei riittänyt voittoon viihdyttävässä ja hyvätasoisessa Nelosdivarin ottelussa. Kuva: Antti Raunio

Jalkapallosarjat jäävät pian kesätauoille, mutta viheriöillä kamppailtiin vielä tärkeistä sarjapisteistä. Viime viikon tulokset jäivät täkäläisittäin laihaksi, saldona oli vain tappioita.

Kolmosessa Sääksjärven Loiske joutui toteamaan torstaina vieraskentällä valkeakoskelaisen PS-44:n paremmakseen selvin maalein 4–0. Tappio sarjakolmoselle ei juuri muuttanut Loiskeen asemia sarjan keskikastissa, sillä sijat 4–8 ovat neljän pisteen sisällä Loiskeen ollessa kahdeksantena.

PS-44-ottelu päätti Loiskeen ensimmäisen sarjakierroksen, nyt oranssit on kohdannut kaikki vastustajansa kertaalleen. Toinen kierros alkoi tiistaina lehden mentyä painoon Nokian Palloseuraa vastaan. Sääksjärvellä Loiske pelaa seuraavan kerran vasta 28. elokuuta kesätauon jälkeen, joka alkaa NoPS-ottelun jälkeen.

Myös LeKi-futis sai kokea viime keskiviikkona sarjan kärkipään kovan tason, kun Nelosen kärjessä porskuttava forssalainen FJK otti niukan 3–2-voiton Hakkarin nurmelta. LeKi-futiksen heikompi jakso sai jatkoa, kun viime viikon toisessa pelissä lauantaina TP-49 kaatoi lekiläiset Toijalassa selvästi 4–1.

Kesäkuu oli sinisille synkkä, viimeisin voitto on toukokuun lopulta. LeKi on tippunut Nelosen keskikastiin kolmen peräkkäisen tappion myötä. Hyökkääjä Tommi Lehtimäki jatkoi tehokkaita otteitaan tehden maalin molemmissa peleissä. LeKi-futis pelaa vielä valkeakoskelaista Sopua vastaan ennen kesätauolle siirtymistä.

Vitosessa Vesilahden Visa koki juhannusviikolla kotonaan 0–3 tappion Lammin Vedolle. Sunnuntaina Visa hävisi tamperelaiselle ACE:lle samoin maalein 3–0. Myös VesVi on lempääläisjoukkueiden tavoin tukevasti sarjan keskivaiheilla. Se kohtaa vielä Urjalan Palloseuran ennen kesälomaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?